發表主題 回覆文章
TAMTAMWONG
XXX.XXX.56.57

發表發表於: Thu Aug 30, 2007 6:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
泥膠人 寫到:
我都hold左期 10月中影相, 依家要積極減肥! 努力~ Mad 努力~ Mad 努力~ Mad

係呀!!我約咗20號呀!! 你幾號?? 可能見到喎!!
回頂端
泥膠人
XXX.XXX.115.130

發表發表於: Thu Aug 30, 2007 10:35 pm

TAMTAMWONG 寫到:
泥膠人 寫到:
我都hold左期 10月中影相, 依家要積極減肥! 努力~ Mad 努力~ Mad 努力~ Mad

哎呀~ 我唔係book ML 呀, 我join 左去台灣影, 大概10月19號前前後後出發, 不過未 confirm... 都未同公司請假 Rolling Eyes

我酒樓都送 ML or CDL coupon, 但係我都未去睇邊間好 d... 可能搵個星期六出九龍塘睇下衫&景先~ hehe~
回頂端
TAMTAMWONG
XXX.XXX.164.121

發表發表於: Thu Aug 30, 2007 11:29 pm

泥膠人 寫到:
泥膠人 寫到:

哎呀~ 我唔係book ML 呀, 我join 左去台灣影, 大概10月19號前前後後出發, 不過未 confirm... 都未同公司請假 Rolling Eyes

我酒樓都送 ML or CDL coupon, 但係我都未去睇邊間好 d... 可能搵個星期六出九龍塘睇下衫&景先~ hehe~

係呀!! 咁你台灣影邊間?? 仲有CDL即係邊間??
回頂端
泥膠人
XXX.XXX.127.33

發表發表於: Fri Aug 31, 2007 3:24 pm

泥膠人 寫到:
泥膠人 寫到:

係呀!! 咁你台灣影邊間?? 仲有CDL即係邊間??

CDL = Cite Du Louvre 羅浮宮

即係我可以揀要羅浮宮 or 蒙娜麗莎 coupon, 酒樓話我揀定可以去拎返正本再同佢影時間影.... 不過 coupon 限定一定要影平日! 又要請日假 Evil or Very Mad 無假了 Sad

台灣果邊, 我 join 左珍琳蘇呀, 希望影得靚靚啦 Embarassed
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Aug 31, 2007 4:53 pm

泥膠人,

我張ML COUPON都係酒樓送,我就係EXPRO時加錢UP GRADE咗,佢仲話可以FREE比我唔須要我再加錢影星期六星期日同假期,你如果有興趣都可以去EXPRO問吓喎!!
回頂端
Chunyuen
XXX.XXX.103.180

發表發表於: Sun Sep 02, 2007 1:21 am

CDL 同 monalisa
我揀 monalisa., cdl d 衫.. 揀得下.既唔多.. monalisa 易揀好多..

不過我就係係cdl 影左.. 因為朋友介紹...佢影得靚..但係佢係本身係靚女... 攝影技巧, 景..一般..

monalisa 影出黎d 相靚d 架.. 你可以去婚照共賞度睇下..
回頂端
泥膠人
XXX.XXX.127.33

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 1:59 pm

咦~ 係喎~ 想問下呢~ 用 coupon 係咪淨係影室內場景, 無得自己揀地方影架?! 我聽人講有間有旋轉木馬, 你地知唔知邊間呢?? Wink
回頂端
Chunyuen
XXX.XXX.146.185

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 9:11 pm

泥膠人 寫到:
咦~ 係喎~ 想問下呢~ 用 coupon 係咪淨係影室內場景, 無得自己揀地方影架?! 我聽人講有間有旋轉木馬, 你地知唔知邊間呢?? Wink

旋轉木馬 係新天地lor..
所有外景都係DOUBLE 上架LA.. 不過你已經去台灣影... 唔洗係香港JOIN外景LA. Wink
回頂端
泥膠人
XXX.XXX.166.249

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 1:14 am

嘩~ 要俾 double! 我唔制 Evil or Very Mad Evil or Very Mad
邊有咁多錢影咁多喎 Sad 都係去完台北返來睇下點先, 如果果邊無大出血, 返來都有得諗諗 Rolling Eyes
回頂端
TAMTAMWONG

發表發表於: Fri Sep 07, 2007 5:05 pm

我上次係EXPRO 用COUPON JOIN 時,佢地有SALE我JOIN影外景出海,好似用COUPON都要加成6千幾,我地之前已經係儷都影咗外景,所以就冇JOIN到!!
回頂端