發表主題 回覆文章
KYMK
XXX.XXX.173.42

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 12:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位姊妹,

請問有冇人用過桃源送 coupon o個間環球汽車公司租車呀?

KYMK
回頂端
Eric&Joanna
XXX.XXX.32.80

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 4:41 pm

piglawpat 寫到:
kkcy 寫到:
係呢...我想問下BD當日比錢, 你地會點比

1.本票 + CASH
2.本票 + VISA
3.VISA ONLY

揀2,唔想袋太多cash魒迭A而且99唔比當場拆禮,
想問擺24圍要比幾多錢本票,我唔記得問!

冇記錯得的話,50%比本票, 50%簽咭。
另試菜要比錢,不過會有10% discount.
我地上年試過啦,好好味,希望大日子當日保持水準啦 Wink
回頂端
Eric&Joanna
XXX.XXX.32.80

發表發表於: Tue Sep 04, 2007 4:49 pm

KYMK 寫到:
各位姊妹,

請問有冇人用過桃源送 coupon o個間環球汽車公司租車呀?

KYMK

我地book左9月23日 benz S320 寶藍色
佢地好似得寶藍色房車,你要問問家人會不會介意用藍色?我地屋企人就冇所謂嘍。
你上佢地website有相睇。
Eric & Joanna
回頂端
piglawpat
XXX.XXX.42.89

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 1:02 am

Eric&Joanna 寫到:
kkcy 寫到:

1.本票 + CASH
2.本票 + VISA
3.VISA ONLY

簽咭銀行有1%回贈又慳少少,我冇打算試菜,網上個個讚好都有信心,不過酒樓明知你地試菜一定煮好啲,成場咁多圍會冇咁好,但應該ok。
回頂端
KYMK
XXX.XXX.1.35

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 1:18 am

kkcy 寫到:

1.本票 + CASH
2.本票 + VISA
3.VISA ONLY

係呀, 我問過喇, 50%比本票, 50%簽咭, 可用兩張咭簽呀.
回頂端
KYMK
XXX.XXX.1.35

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 1:35 am

KYMK 寫到:
各位姊妹,

KYMK

我地book左9月23日 benz S320 寶藍色
佢地好似得寶藍色房車,你要問問家人會不會介意用藍色?我地屋企人就冇所謂嘍。
你上佢地website有相睇。
Eric & Joanna

我唔知佢個 website 喎, 你可以 send 俾我嗎? Thanks!!
另外你租幾多錢呀? 其實我只係想租小巴, 唔知有冇呢Question
呢間公司好似冇乜人用過, 都唔知好唔好 Rolling Eyes

你好快就 bd 喇喎, d 野準備成點呀? 心情緊張未呀? Surprised
回頂端
kkcy
XXX.XXX.136.33

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 1:32 pm

KYMK 寫到:
kkcy 寫到:

1.本票 + CASH
2.本票 + VISA
3.VISA ONLY

係呀, 我問過喇, 50%比本票, 50%簽咭, 可用兩張咭簽呀.

我落單時, 張小姐同我講, 只可比榻票, 尾數要比cash
點解你地咁好既, 可以比visa
回頂端
笨熊
XXX.XXX.94.73

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 5:51 pm

HIHI, 好耐無上過來!!!

我當時落單都話想用VSIA .但都唔得.. 一係本票一係CASH... 點解你地有D可以VSIA既????
回頂端
小花candy
XXX.XXX.89.19

發表發表於: Wed Sep 05, 2007 9:03 pm

kkcy 寫到:
KYMK 寫到:
kkcy 寫到:

1.本票 + CASH
2.本票 + VISA
3.VISA ONLY

我落單時, 張小姐同我講, 只可比榻票, 尾數要比cash
點解你地咁好既, 可以比visa

我問過呀,要一半本票,另一半可以俾cash/visa呀~
我仲未諗好試唔試菜呀,因為你試一定煮好d既~ Very Happy
回頂端
KYMK
XXX.XXX.235.185

發表發表於: Thu Sep 06, 2007 11:46 am

亞G 寫到:
hi 各位姊妹,

我想問有人已經擺完酒, 我想知桃源而家個場有無變靓到? 如果有相可唔可以pm 相比我.

Thanks

亞G, 你可以睇返呢度, 個場大置上都係咁樣. Very Happy

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=69113&p...
回頂端