發表主題 回覆文章
YAMMY WONG & MR CHEUNG
XXX.XXX.128.19

發表發表於: Thu Jul 12, 2007 1:25 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
本人7月8日O係佐敦彩褔擺左酒......個場好靚呀....好多親戚朋友飲完酒..呢幾日係咁打電話來問我地間酒樓野....所以我想俾D意見大家...講下我對彩褔感覺呀....彩褔個名係酒樓名....但係佢有酒店式設計...有好多水晶燈加上不同燈光去配合我地果晚環境....而家設有飛船乘著新人出場....呢個好特別....最重要彩褔D野好食同服務好好(D鮑魚好大隻呀)....同埋成個場俾晒我地....個價錢又好合理呀......搵緊酒樓朋友快D去佐敦睇下有冇位啦!仲有搵曾生呀 ....佢好有多著數可以俾到你地架
回頂端
elainecyn
XXX.XXX.128.31

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 2:18 pm

YAMMY WONG & MR CHEUNG 寫到:
本人7月8日O係佐敦彩褔擺左酒......個場好靚呀....好多親戚朋友飲完酒..呢幾日係咁打電話來問我地間酒樓野....所以我想俾D意見大家...講下我對彩褔感覺呀....彩褔個名係酒樓名....但係佢有酒店式設計...有好多水晶燈加上不同燈光去配合我地果晚環境....而家設有飛船乘著新人出場....呢個好特別....最重要彩褔D野好食同服務好好(D鮑魚好大隻呀)....同埋成個場俾晒我地....個價錢又好合理呀......搵緊酒樓朋友快D去佐敦睇下有冇位啦!仲有搵曾生呀 ....佢好有多著數可以俾到你地架

有無當日嘅相?
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.170.33

發表發表於: Sun Aug 19, 2007 11:15 pm

7月個陣時好似無水晶燈...何來有好多水晶燈呢!!!!
d水晶燈好似裝左無幾耐
回頂端
TATA
XXX.XXX.94.73

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 12:50 am

呢間酒樓是新開嗎? Laughing
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.124.169

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 3:39 pm

係呀..新野黎嫁~~佢好似6月果陣時開..
個場都ok..但係細左小小.但係有好多特別野..
迫燈.泡泡機..落雪機..射燈..音響都OK
回頂端
jamjam
XXX.XXX.130.253

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 7:54 pm

大家可以睇下,有實地考察......的確幾靚! 我最欣賞個backdrop, 我問過價,如果做以上backdrop, 要成萬幾蚊呀!

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=137275
回頂端
細蚊仔
XXX.XXX.221.68

發表發表於: Mon Aug 20, 2007 8:34 pm

其實有無人真係係佐敦彩褔擺酒呢!!!因為我下年係佐敦擺酒..我想搵個同道中人傾下.唔好用誇張手法去講..五光十色既野囉..想大家吐論一吓!!
回頂端