發表主題 回覆文章
小花candy
XXX.XXX.113.2

發表發表於: Thu Aug 09, 2007 9:03 pm

廣告贊助 [隱藏]
各位jm,我想問下邊到有平既蜜糖或果jam賣呀﹖我想用來做小禮物呀~
回頂端
Geni
XXX.XXX.46.207

發表發表於: Thu Aug 09, 2007 11:27 pm

wingwilliam 寫到:
我又想睇相呀....pls

wingwilliam07@yahoo.com.hk

thanks

Hi wingwilliam,

好耐冇見,仲有兩個月就到bd,有冇開始緊張呢?我遲你地兩日,已經開始好興奮...
你地籌備進展如何?我剛confirm晒化妝,租衫同映相....而家爭未印好帖同埋confirm圍數同菜單。你地幾時去confirm菜單呢?
回頂端
waiqiu
XXX.XXX.94.22

發表發表於: Thu Aug 09, 2007 11:55 pm

小花candy 寫到:
各位jm,我月尾到會去落埋第二次訂,到時要寫埋菜單,我想問下有咩要寫低同埋要bargain d乜呀﹖

其實都唔駛係比第2次訂時confirm菜單ka,bd前一個月都ok Wink
回頂端
yuen sze
XXX.XXX.113.7

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 9:39 am

thanks

Candy and Wingwilliam

Send 左啦, but 一張相都有4m, 你地look 收唔收到啦!
回頂端
drm
XXX.XXX.1.150

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 11:45 am

Yuen Sze,

YEAH! I am drm!! Very Happy
Can you also share the photo with me?
drmdrmdrmdrm@yahoo.com.hk
回頂端
小花candy
XXX.XXX.91.52

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 1:31 pm

yuen sze 寫到:

thanks

Candy and Wingwilliam

Send 左啦, but 一張相都有4m, 你地look 收唔收到啦!

收到呀,thx~真係好靚呀~
回頂端
小花candy
XXX.XXX.91.52

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 1:32 pm

waiqiu 寫到:
小花candy 寫到:
各位jm,我月尾到會去落埋第二次訂,到時要寫埋菜單,我想問下有咩要寫低同埋要bargain d乜呀﹖

其實都唔駛係比第2次訂時confirm菜單ka,bd前一個月都ok Wink

icic,我諗住叫佢free芒果卷/桂花糕呀,有無姊妹係ok架﹖我驚佢地唔肯呀~
回頂端
piglawpat
XXX.XXX.42.89

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 3:44 pm

我收唔到,可能張相太大,可以分兩次send嗎?麻煩你send多次比我,
thanks Razz

piglawpat@yahoo.com.hk
回頂端
waiqiu

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 6:36 pm

yuen sze,
可唔可以睇o下你d靚相呀 Question
回頂端
waiqiu

發表發表於: Fri Aug 10, 2007 6:41 pm

小花candy 寫到:
icic,我諗住叫佢free芒果卷/桂花糕呀,有無姊妹係ok架﹖我驚佢地唔肯呀~

要睇當時芒果係咪當'做'佢先肯同你整呀,你可以問張小姐呀 Surprised
回頂端