發表主題 回覆文章
SBD
XXX.XXX.201.121

發表發表於: Wed May 09, 2007 4:32 pm

廣告贊助 [隱藏]
想請問呢度有冇姊姊打算自己搵人訂造婚紗 / 晚裝呀??
有冇好介紹?? 效果理唔理想??

分享一下可以嗎?? Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
CMM
XXX.XXX.208.114

發表發表於: Wed May 09, 2007 7:18 pm

我經朋友介紹係valse bridals度訂造左婚紗晚裝&姊妹裙.效果理想.
佢地的衫好靚, 尤其係婚紗. 款式好多, 有些款式在其他婚紗店好少見,
cutting同用料特別好, 有魚骨修身, no鋼紗. 價錢都算合理.
電話: 2525 1665
回頂端
tanchoi
XXX.XXX.20.180

發表發表於: Sat Jul 14, 2007 2:11 am

我係訂造嫁. 因為呢個designer好得意, 佢無野租但係只會造租或造走。我係佢到訂左2件, 佢幫我design嫁.

佢個人好得意, 的的式式又成個開心果咁, 同佢傾衫個陣好warm, 無咩商業feel, 又無逼我join package, 仲之就係話令到我個日係最特別最靚。最buy佢就係呢個feel, 好過個d 街上既sales, 成日為左佢地既commission亂咁話你靚。

你要佢details就pm我啦.
回頂端
alisonk
XXX.XXX.121.112

發表發表於: Sat Jul 14, 2007 1:23 pm

我在銅鑼灣搵左個裁縫造晚裝同旗袍, 我見其他人搵她造的那些都好靚(有婚紗, 晚裝, 旗袍, 甚至日常的服裝).
回頂端
diedie
XXX.XXX.148.36

發表發表於: Sun Jul 15, 2007 12:15 am

hi, 我都是搵人做做租的, 1WG + 2 EG, 我會著兩次:影pre-wedding + big day, design已出左, 現在等fitting
回頂端
dine
XXX.XXX.195.62

發表發表於: Sun Jul 15, 2007 8:02 pm

diedie,

你可以睇下呢條thread,有好多comment架。

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=112306&...
回頂端
MayYanYY
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Sat Aug 04, 2007 10:55 pm

睇下呢條link幫唔幫到您

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=135857
回頂端
Po(3)
XXX.XXX.244.7

發表發表於: Sun Aug 05, 2007 8:55 pm

tanchoi,

Can you please send me the contact, thanks.
回頂端
tanchoi
XXX.XXX.20.180

發表發表於: Sun Aug 05, 2007 11:27 pm

Po(3) 寫到:
tanchoi,

Can you please send me the contact, thanks.

pm 左俾你呢.

please check

Surprised
回頂端
LLK
XXX.XXX.55.38

發表發表於: Sun Aug 05, 2007 11:53 pm

tanchoi 寫到:
我係訂造嫁. 因為呢個designer好得意, 佢無野租但係只會造租或造走。我係佢到訂左2件, 佢幫我design嫁.

佢個人好得意, 的的式式又成個開心果咁, 同佢傾衫個陣好warm, 無咩商業feel, 又無逼我join package, 仲之就係話令到我個日係最特別最靚。最buy佢就係呢個feel, 好過個d 街上既sales, 成日為左佢地既commission亂咁話你靚。

你要佢details就pm我啦.

can you PM me this shop details and price. Thanks a lot
回頂端