發表主題 回覆文章
Hysoka
XXX.XXX.75.99

發表發表於: Wed Sep 13, 2006 9:17 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我十一月尾結婚,想去澳洲渡蜜月,我見到其他人的留言之後,都好想唔跟團去,可惜冇乜時間計劃行程。

我見到永安有個九天美食團,包哂所有餐同九成的入場費,好似HKD 12,899,唔知好唔好呢? 如果不跟永安,有哪間旅行社好呢?
    回頂端
    Anna27
    XXX.XXX.11.2

發表發表於: Sun Sep 17, 2006 4:25 am

Hi Hysoka,

我上個week剛報左東瀛遊七天團 ,會係10月22日出發. 本來我哋plan去九日的, 但報名時這個七天豪華團做緊優惠$11,699, 指定日期仲減$1,000 tim.
    原本見永安 / 康泰 9天團$13,xxx都好似ok, 但compare完EGL的食和住較好, 全程包足19餐. EGL是早機去, 第7日中午同日回HK, 好似玩得足D; 而永安 / 康泰是九日七夜, 即第八晚在飛機瞓, 怕辛苦. 而且7日容易成團wor, 永安 / 康泰就話九天團的會越玩越少人的, 因好多都是玩6 / 7 天團或離團探親.
    EGL會選黃昏時間搭內陸機, 唔駛凌晨起身甘辛苦... 最緊要relax ma.
    我之前去日本和韓國都是跟EGL, 算唔錯啦, 希望去外國都甘好啦.
    這時我的小小意見, 希望幫到你la.

Anna
    回頂端
    luilui
    XXX.XXX.229.79

發表發表於: Wed Sep 27, 2006 8:54 pm

Anna27,
    好開心啊!我都係報左同你一日出發的團. Razz
    回頂端
    Anna27
    XXX.XXX.175.5

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 11:58 pm

hi luilui,

真係 ? 好開心呀, 甘到時我們相認呀 !!!! Very Happy
    你的大日子係幾時呀 ?
    回頂端
    luilui
    XXX.XXX.7.201

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 1:01 am

Hello Anna27 Very Happy
    我都係會係10月22日出發,係$10699.報團時東瀛遊話會成團我先報的 Cool
    我和我老公二個人去的.你會唔會玩跳傘? Surprised
    回頂端
    Bonaqua
    XXX.XXX.92.156

發表發表於: Tue Mar 20, 2007 4:55 pm

其實跟團好d定係自己去都得呢?因我地未去過呀
    回頂端
    小小師奶仔
    XXX.XXX.91.231

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 10:12 pm

Hysoka 寫到:
    我十一月尾結婚,想去澳洲渡蜜月,我見到其他人的留言之後,都好想唔跟團去,可惜冇乜時間計劃行程。

我見到永安有個九天美食團,包哂所有餐同九成的入場費,好似HKD 12,899,唔知好唔好呢? 如果不跟永安,有哪間旅行社好呢?

我係跟永安的,個團好舒服,我和老公亦玩得盡興!! Razz
    回頂端
    小小師奶仔
    XXX.XXX.91.231

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 10:14 pm

Bonaqua 寫到:
    其實跟團好d定係自己去都得呢?因我地未去過呀

當然是又可以跟團,又可以自己去囉...
    我是跟團,因為有領隊安排一切,我只需要舒舒服服,開開心心地度蜜月 Cool
    回頂端