發表主題 回覆文章
doremi
XXX.XXX.172.184

發表發表於: Sat Apr 14, 2007 10:13 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我自己搵左d生活照試下自己貼uv, 效果都唔錯喎! 我冇刮刀, 只用間尺, 都得喎! 不過我只係用張4r 相玩下, 所以容易d。我下次試下搵張5r 試下先。要做定功課呀嘛!

仲有, 我估如果可以, 用刮刀應該好過用間尺, 如果整花左張靚靚想就唔好啦!
回頂端
豬玲玲
XXX.XXX.49.166

發表發表於: Sun Apr 15, 2007 2:21 am

doremi 寫到:
我自己搵左d生活照試下自己貼uv, 效果都唔錯喎! 我冇刮刀, 只用間尺, 都得喎! 不過我只係用張4r 相玩下, 所以容易d。我下次試下搵張5r 試下先。要做定功課呀嘛!

仲有, 我估如果可以, 用刮刀應該好過用間尺, 如果整花左張靚靚想就唔好啦!

我的分享:http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=125131
回頂端
doremi
XXX.XXX.172.56

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 8:30 pm

豬玲玲 寫到:
doremi 寫到:

我的分享:http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=125131

唔該晒呀, 我又多個參考啦!
回頂端
doremi
XXX.XXX.172.56

發表發表於: Mon Apr 16, 2007 8:32 pm

有UV 賣喎

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=125180
回頂端
Weddinggirl
XXX.XXX.210.164

發表發表於: Wed Apr 18, 2007 10:40 am

透明相片保護膜(UV COATING), 備有多種紋路(油畫,霧面,雷射等等)

2R @$1.5(買4送1)
3R @$2(買4送1)
4x5 @$3(買4送1)
4R @$3(買4送1)
5R @$4(買4送1)
8X12" @$8(買9送1)
12X18" @$18(買9送1)

如有興趣, 請pm我or send email to wedding0801@yahoo.com.hk
回頂端
athenababy
XXX.XXX.245.75

發表發表於: Mon Apr 30, 2007 1:39 pm

咁自己整一本8r大約要多少錢
回頂端
tsthk123
XXX.XXX.177.175

發表發表於: Sat May 05, 2007 6:14 pm

mango 寫到:
大家好 :

我的婚紗相本已做好,大家想睇製作過程請留email.

請 email 給我,可否告訴我深圳地址。thanks you.
tsthk123@yahoo.com
回頂端
tsthk123
XXX.XXX.117.247

發表發表於: Sun May 06, 2007 10:14 pm

Weddinggirl 寫到:
透明相片保護膜(UV COATING), 備有多種紋路(油畫,霧面,雷射等等)

2R @$1.5(買4送1)
3R @$2(買4送1)
4x5 @$3(買4送1)
4R @$3(買4送1)
5R @$4(買4送1)
8X12" @$8(買9送1)
12X18" @$18(買9送1)

如有興趣, 請pm我or send email to wedding0801@yahoo.com.hk

有無一本本現貨,可以加相就完成相簿?
回頂端
甜心心
XXX.XXX.44.160

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 8:02 pm

如果做無繨幾$?
回頂端
toby@toby
XXX.XXX.171.5

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 11:43 pm

hi mango,

我好想睇成品, 可唔可以email 俾我. thanks.

toby_fei@yahoo.com.hk
回頂端