發表主題 回覆文章
Latte_lover
XXX.XXX.96.195

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 11:44 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Hello ladies, I haven't visited for a while...very busy!!!

I ended up not giving out a too much lei-see...manageable Very Happy

I am having my banquent in HK at the end of April...could any of you recommend the photographer, MUA or decor company used?

Thanks!!!!
回頂端
ahppi
XXX.XXX.59.178

發表發表於: Mon Apr 02, 2007 1:46 pm

latte lover..

wow..which restuarnt will you have your party?? maybe we can come and see see you bor~~
do you need any help?
回頂端
Latte_lover
XXX.XXX.236.63

發表發表於: Mon Apr 02, 2007 11:15 pm

Ahppi,

The party is at JC club house in happy valley. You have been there for wedding banquet before?
回頂端
dian
XXX.XXX.4.238

發表發表於: Tue Apr 10, 2007 12:38 pm

latte_lover:

我沒有在馬會參加婚宴的經歷。不過有朋友說辦得蠻不錯的。希望你到時一切順利吧。

你要為今次租禮服和化妝嗎?
回頂端
Latte_lover
XXX.XXX.32.153

發表發表於: Sat Apr 21, 2007 12:57 am

Dian,

我今次只需要化妝...衫係買的 Wink
回頂端
miffy8
XXX.XXX.114.92

發表發表於: Mon Jul 02, 2007 2:26 am

好掛住你們啊, 各位好嗎?
前日(30/6) 係我地結婚6個月紀念呢.....
回頂端
Ta Ta
XXX.XXX.84.61

發表發表於: Tue Jul 03, 2007 7:09 pm

大家好,

真係好耐無見大家的留言了. 相信大家都十分幸福. 結婚半年紀念你地點過呀? 我就同老公去左台灣玩啦!!!!
回頂端
tatata
XXX.XXX.6.157

發表發表於: Sat Jul 14, 2007 11:30 pm

我地去左上海玩.. 不過好熱
回頂端
vint
XXX.XXX.202.70

發表發表於: Thu Aug 02, 2007 12:06 pm

真係超耐無上過黎呀!

~~~~~~~~~~我老婆有左五個月喇!哈哈!

而家update都唔算太遲呀可~~~~ Laughing
回頂端
Postpet
XXX.XXX.52.88

發表發表於: Tue Aug 07, 2007 3:12 pm

各位~~~

你地好嗎?

話咁快我都成半年冇上來啦!突然想來睇睇大家既近況。
哇哇哇!真係要恭喜晒Vint你地兩公婆呀!你地都好勤力好趕下喎…哈哈!我唸你地係1230最快有BB既夫婦呀!真係好啦…我都想想地…不過我老公話遲多1-2年先喎! Confused 我唔想做高齡產婦呀!不過要生BB就真係好大責任喎。。。

其餘既人你地又點呀?上來浦下啦!
回頂端