發表主題 回覆文章
ViChan
XXX.XXX.78.2

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 2:16 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我幾想去,唔知係點架呢
    回頂端
    Ah Leung
    XXX.XXX.81.163

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 2:43 pm

我都係去沙巴honeymoon, 不過主要係去潛水.

Best Regards,
    Ah Leung
    回頂端
    Ah Leung
    XXX.XXX.81.163

發表發表於: Tue Mar 27, 2007 2:48 pm

The hotel that i lived which locate in KK of Sabah.
    回頂端
    十仔
    XXX.XXX.187.137

發表發表於: Mon Apr 02, 2007 9:26 pm

沙巴我都去過兩次,係個唔錯選擇,消費平,酒店又靚
    回頂端
    十仔
    XXX.XXX.187.137

發表發表於: Mon Apr 02, 2007 9:28 pm

沙巴我都去過兩次,係個唔錯選擇,消費平,酒店又靚
    回頂端
    can+dy ^-^
    XXX.XXX.138.135

發表發表於: Fri Apr 06, 2007 5:57 pm

沙巴,我上年去過一次,度假ok,個town無乜玩,所以間酒店靚吾靚,多吾多野玩,好緊要.我鶖犰濌EXUS,間酒店好多野玩,可以4日吾出酒店都得.間酒店勁大,你諗得到鼣ㄕ陰o玩.不過去機場要30分鐘.

room15.jpg  Filesize: 51.74 KB  瀏覽次數: 17529 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: 我鶖伝N係住呢喲屋. 
    room13.jpg  Filesize: 30.35 KB  瀏覽次數: 17529 次
    按這裡可在新視窗開啟原圖
     圖片描述: room
    回頂端
    cutiepingu
    XXX.XXX.191.16

發表發表於: Sun Apr 08, 2007 11:28 am

can+dy ^-^ 寫到:
    沙巴,我上年去過一次,度假ok,個town無乜玩,所以間酒店靚吾靚,多吾多野玩,好緊要.我?時住NEXUS,間酒店好多野玩,可以4日吾出酒店都得.間酒店勁大,你諗得到?都有得玩.不過去機場要30分鐘.

我前年去時都係住NEXUS,個私人沙灘超正,因為出面既旅遊點既沙灘都已被大量遊客攻佔,又多人又DIRTY

去RELAX既話係酒店做埋SPA都得

去市中心度,記得去搵間好出名食海鮮既餐廳呀~(我唔記得叫咩名添)
    D海鮮好似放大幾倍咁,唔貴同好好食,特別是奶油煮老虎蝦呀
    回頂端
    Hemmak
    XXX.XXX.12.80

發表發表於: Wed Apr 11, 2007 3:18 pm

我想問去沙巴honeymoon 自由行好d定係join tour 好d呢?
    回頂端
    can+dy ^-^
    XXX.XXX.56.22

發表發表於: Wed Apr 11, 2007 4:08 pm

自由行好喲,自由度大喲,而且嗰度喲人都講廣東話嘅.
    回頂端
    十仔
    XXX.XXX.224.248

發表發表於: Thu Apr 12, 2007 12:48 am

自由行好玩D,而且交通食野都好方便,honeymoon梗係兩個人過好過跟團一大班人啦
    回頂端