發表主題 回覆文章
蛙兒
XXX.XXX.204.11

發表發表於: Wed Feb 21, 2007 5:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有冇人找過這位mua呀,我星期六試妝(第一次)好緊張,因我平時冇化妝,唔知到時個樣會係點,各位比些意見我呀(如有找過她的),謝謝呀
Cool Cool Cool
回頂端
妮貓
XXX.XXX.142.178

發表發表於: Sat Mar 03, 2007 4:17 pm

我都book左Michelle化妝呀,我有兩個朋友搵佢都話ok, 你試完妝覺得點呀﹖
回頂端
蛙兒
XXX.XXX.204.11

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 3:37 pm

妮貓 寫到:
我都book左Michelle化妝呀,我有兩個朋友搵佢都話ok, 你試完妝覺得點呀﹖

起初試完個裝都有點不習慣,因為都幾濃 Embarassed ,我是bf朋友介紹去,亦是第一次試裝,之後她叫我可以影相,影相出來的效果好過真人好多,之後Michelle都好nice,而且好快手,轉了五個髮型,都很有時代感,

之後,將d相比朋友及屋企人睇,她們d意見就不是太好(髮型太亂,輪廓不特出),但我已比了一半錢,我有些唔開心 Crying or Very sad ,唔通真係唔得,不是想影響你,只是給你我試完的感覺。
回頂端
妮貓
XXX.XXX.85.91

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 10:41 pm

其實我試完妝覺得ok,返到屋企睇番D相又覺得普普通通啦,但係都比左錢,咁就唔好諗喇﹗我會諗定D髮型,到時叫佢大約整番咁上下。
你都唔駛擔心喎。
回頂端
紅豆冰
XXX.XXX.70.237

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 9:44 pm

重有無人試過,分享下呀~
回頂端
zoehwt
XXX.XXX.246.77

發表發表於: Tue Mar 13, 2007 4:28 pm

我係一月十一號結婚既~~ 我都係用Michelle做化妝... 我覺得佢好好囉~ 我最鍾意係著掛果個妝囉~~ 果個都話好靚.... 而我自己都好鍾意... 佢好細心... 同埋好好心機!!! 又有禮貌....
回頂端
科妮 & 姆明
XXX.XXX.230.174

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 1:45 am

我都係用左michelle呀!!我覺得佢幾好吖!!佢仲可以做到我心目中造型添呀!! Laughing
回頂端
紅豆冰
XXX.XXX.70.237

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 10:37 pm

請問join早、午、晚任轉幾多錢?
回頂端
科妮 & 姆明
XXX.XXX.167.35

發表發表於: Fri Mar 16, 2007 12:19 am

價錢方面,比個電話號碼你查詢下啦!! TEL : 2393 9346 Very Happy
回頂端
XXX.XXX.22.145

發表發表於: Fri Mar 16, 2007 7:47 pm

其實最緊要真人睇靚唔靚.
回頂端