發表主題 回覆文章
Carmen-Chris
XXX.XXX.250.217

發表發表於: Tue Feb 13, 2007 9:32 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
kmpurin 寫到:
Carmen-Chris 寫到:

恭喜呀^o^o^o^
我果日後尾好慘>p<呀...因為我個胃好痛...痛到嘔左好多次=.=" 但都要堅持到散席..........連化妝師都話我勁 (新娘房內謝晒.....出去影相四萬咁口). 連我d黎飲的朋友都話完全唔覺我唔妥

我d朋友話當晚冇玩到果d遊戲一定要玩返呀, 所以遲d出黎食飯果時....佢地要玩返呀~"~"

咁慘?
係唔係因為無食lunch 呀?
我個日註冊之後返o左酒店, 叫o左d 野食... 因為我唔餓得.... Laughing
你d friend 都得o架啦, 遲d 玩番, 我就無預玩遊戲, 係同番d 客人影相, 不過都唔係影o左好多....
你有相睇未呀?

仲未有丫~~~不過有段slide show係早上的精華, 我pm你丫^_^
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.99.154

發表發表於: Wed Feb 14, 2007 12:13 am

kmpurin 寫到:

恭喜呀^o^o^o^
我果日後尾好慘>p<呀...因為我個胃好痛...痛到嘔左好多次=.=" 但都要堅持到散席..........連化妝師都話我勁 (新娘房內謝晒.....出去影相四萬咁口). 連我d黎飲的朋友都話完全唔覺我唔妥

我d朋友話當晚冇玩到果d遊戲一定要玩返呀, 所以遲d出黎食飯果時....佢地要玩返呀~"~"

咁慘?
我個日註冊之後返o左酒店, 叫o左d 野食... 因為我唔餓得.... Laughing
你d friend 都得o架啦, 遲d 玩番, 我就無預玩遊戲, 係同番d 客人影相, 不過都唔係影o左好多....
你有相睇未呀?

仲未有丫~~~不過有段slide show係早上的精華, 我pm你丫^_^

睇o左啦... 幾正喎!
段片的音樂係唔係你揀o架?
我揀o左呢首歌的國語版做我的進場前片頭音樂呀
回頂端
XXX.XXX.127.66

發表發表於: Thu Feb 15, 2007 5:42 pm

kmpurin 寫到:
kmpurin 寫到:

恭喜呀^o^o^o^

咁慘?
你有相睇未呀?

睇o左啦... 幾正喎!
段片的音樂係唔係你揀o架?
我揀o左呢首歌的國語版做我的進場前片頭音樂呀

係個攝影師同我揀架~~~^^" 其實之前我都冇聽過呢隻歌... 我聽到果時仲唔知邊個唱添丫~呵呵
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.152.62

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 10:35 pm

係個攝影師同我揀架~~~^^" 其實之前我都冇聽過呢隻歌... 我聽到果時仲唔知邊個唱添丫~呵呵

哈哈... 咁我同你都幾有緣喎...
今日取o左相啦... 不過影得唔靚, 有d 相仲out focus 添... 好失望 Crying or Very sad
回頂端
XXX.XXX.249.52

發表發表於: Thu Feb 22, 2007 12:15 pm

kmpurin 寫到:

今日取o左相啦... 不過影得唔靚, 有d 相仲out focus 添... 好失望 Crying or Very sad

唔好意思, 呢排掛住打機, 好耐冇上黎呢度^^"

我都收到相啦~~~~大致都ok呀

你果d影得唔靚!o!:::: 係少部份定大部份0.0"""
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.57.245

發表發表於: Thu Feb 22, 2007 11:52 pm

kmpurin 寫到:

唔好意思, 呢排掛住打機, 好耐冇上黎呢度^^"

我都收到相啦~~~~大致都ok呀

你果d影得唔靚!o!:::: 係少部份定大部份0.0"""

新婚/新年快樂呀!
睇o左你d 相啦, 都幾好喎... 係唔係另外影snap shot?
我都send o左條link 比你, 係個兄弟影o既, 而正式o個d 係用菲林影, 要convert 先得.
回頂端
迷茫~
XXX.XXX.227.136

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 5:02 pm

各位同我一日結婚既姊妹,
祝你地新婚快樂呀 Very Happy 以後都開開心心
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.57.199

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 10:43 pm

迷茫~ 寫到:

hello!
多謝你呀!
你結婚當日順利嗎?
有時間大家share 下d 相呀!
回頂端
迷茫~
XXX.XXX.227.105

發表發表於: Mon Mar 12, 2007 12:22 pm

kmpurin 寫到:
迷茫~ 寫到:

hello!
多謝你呀!
你結婚當日順利嗎?

Hi!~ my BD is good... rundown quite soomth except... my lawyer.... somehow he mixed up the time to excange the rings and do the vows.... should be finish the vows then sign paper, then exchange rings... but .. we do it the other way...so alot ppl asked y we do that haha..... how's ur day??? i PM u my link of pics...
回頂端
kmpurin
XXX.XXX.52.160

發表發表於: Mon Mar 19, 2007 12:32 am

迷茫~ 寫到:
kmpurin 寫到:
迷茫~ 寫到:

hello!
多謝你呀!
你結婚當日順利嗎?

Hi!~ my BD is good... rundown quite soomth except... my lawyer.... somehow he mixed up the time to excange the rings and do the vows.... should be finish the vows then sign paper, then exchange rings... but .. we do it the other way...so alot ppl asked y we do that haha..... how's ur day??? i PM u my link of pics...

我都send o左條link 比你啦.
回頂端