發表主題 回覆文章
dad1
XXX.XXX.74.51

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 1:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
To : notabo

http://www.choifook.com/foodset.htm Very Happy Very Happy Very Happy

去Look Look la
回頂端
dad1
XXX.XXX.74.51

發表發表於: Wed Dec 06, 2006 1:42 pm

melody(3) D資料真係好好呀,都算無揀錯呀
回頂端
melody(3)
XXX.XXX.126.173

發表發表於: Thu Dec 07, 2006 5:26 pm

thanks!!

紅磡彩福同我book既時侯offer既野都已經小左好多...不過我book既時候個場既佈置同依家亦都差好遠...所以貴小小都應該既,佢依家既offer你可以上網睇...www.choifook.com.紅磡彩福得一層,老實講如果比起太子,佢個樓底差好遠,太子0個個一定靚d.不過紅磡個場大d,如果圍數多一定著數d,而且最緊要係我覺得服務態度好d,太子0個間好似唔憂做咁...上去睇場都可以無人想理你..我覺得唔多掂囉.因為我同老公親戚朋友香港,九龍,新界都有,所以呢度對我黎講係比較方便.佢地依家個plan唔包帖喎..我可以sent我個張俾你地睇..唔知你地啱唔啱用呢 !!(今晚夜小小sent) Very Happy
我覺得我同老公都幾好彩,我原本唔係搵呢個場架..不過依家黎左呢度我地都覺得比原本個場好好多..另外..其他方面例如租衫..影相同化妝都好正..整個個程多得佢地幫忙真係好順利...如果你地啱用我都可以介紹你地!!
Very Happy
回頂端
pinkpinkpig
XXX.XXX.189.51

發表發表於: Mon Dec 11, 2006 4:35 pm

咁多位好呀,

多謝你地o既分享!
我對都會彩褔都好有興趣, 但係我big date係08年尾, 唔知幾時去落訂好呢?
依家落訂又唔知兩年後會點, 唔落訂住又驚個場冇, 唔知各位有咩意見?
唔知我依家落訂會唔會hold到今年個價錢呢?
你地係幾耐之前落訂ka?

我係咪好煩呢! Embarassed 唔好意思呀, 咁多問題!
回頂端
dad1
XXX.XXX.80.172

發表發表於: Tue Dec 12, 2006 9:52 pm

thx melody(3) D貼好好睇呀,個design又岩我,最緊要係酒樓送嗎,慳番仟幾蚊印貼 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
回頂端
ours
XXX.XXX.128.228

發表發表於: Tue Jan 02, 2007 4:09 pm

我今日問過這家酒樓了... 佢宜家好似同太子一樣都係皇宴... 都要min. charge 130k, 因為我只會擺18圍左右, 應該就包唔到場 Rolling Eyes
回頂端
滔滔
XXX.XXX.80.138

發表發表於: Mon Feb 05, 2007 2:07 pm

尋日終於o係婚展訂左婚攝同禮服啦~ Very Happy
短期入都應該無咩要趕住訂啦掛~~ Rolling Eyes
回頂端
north
XXX.XXX.60.178

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 3:39 pm

glad to know that some people still like "Hung Hom Choi Fook", seem most people only like "Prince Edward"
回頂端