發表主題 回覆文章
tess
XXX.XXX.137.218

發表發表於: Fri Feb 16, 2007 4:33 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
HI, 可以JOIN嗎? 我都係十二月結婚架, 我到而家都仲成日諗起當日既情景...

等左兩個月, 尋日先去擰左相JAR, 有148筒呀, 我睇D 碟都係睇左一隻 ONLY... (TOTAL有四隻)...要慢慢選, 再俾PHOTOGRAPHER做ALBUM同SLIDESHOW.
回頂端
ChingYee
XXX.XXX.5.236

發表發表於: Sat Feb 17, 2007 11:25 am

大家好 ! 似乎呢兩日大家比較忙, 好少留言. 今年係我地大部份人婚後第一年過年, 第一次派利是. 不知明天派利是會怎樣, 會否在街上撞到認識既人要派利是?? 你地會否準備好多一d unexpect 會見到d人既利是? 如見到一大堆又多小朋友 (I mean friend 既成家人食飯), 怎麼辦? 全部派???
回頂端
ChingYee
XXX.XXX.5.236

發表發表於: Sat Feb 17, 2007 11:31 am

預祝大家豬年快樂, 開開心心, 未婚或已婚的都恩恩愛愛 !!! 搵多d, 瞓好d, 食好d !
回頂端
dian
XXX.XXX.143.93

發表發表於: Sat Feb 17, 2007 12:47 pm

chingyee & others:

派利事方面,我決定奉行本地政府官僚思維中「親疏有別」政策。除了親戚以外,遇到我不想派的人,一定一定不會就犯!我做得出的。(哼。很惡死哩。)

不過親戚和朋友生的小朋友,就會主動派,即使見不到小朋友都會給他們的父母,而且利事會大封一點。始終是小朋友哩。

其實很多同行和朋友的年紀都比我大、資歷和階級都給我高。有的又已經同居多年。都不知派不派給他們好。我打算他們主動問的時候就派。
回頂端
vint
XXX.XXX.202.70

發表發表於: Mon Feb 26, 2007 1:55 pm

派派派~~~~~~都唔知派左幾多出去,不過聽老婆講唔係派左好多,最少唔係大蝕先~~~ Rolling Eyes
回頂端
skl711
XXX.XXX.229.3

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 9:42 am

各位,

新年都沒有停過! 新婚生活真係好好笑!
婚後第一個情人節,竟然同細佬在菲律賓渡過! Shocked
回頂端
Kee
XXX.XXX.21.27

發表發表於: Tue Feb 27, 2007 10:37 pm

各姊妹,
我是07年11月 的新人, 想請教大家租媽咪衫的地方.
Thanks. Embarassed
回頂端
kbi
XXX.XXX.244.5

發表發表於: Fri Mar 02, 2007 12:26 am

Kee 寫到:
各姊妹,
我是07年11月 的新人, 想請教大家租媽咪衫的地方.
Thanks. Embarassed

我媽咪係紫水晶租,ok架,好新淨,價錢又平,不過唔係好新潮,我媽咪50幾歲就幾鍾意d款。佢可以免費試衫架,帶你媽咪去睇下先喇。
回頂端
ahppi
XXX.XXX.59.178

發表發表於: Thu Mar 08, 2007 12:53 pm

maybe first year...still "lai see" earn more then give out.. Very Happy Very Happy Very Happy
老公情況就嚴重D~~

haha.....next week is my honeymoon trip la~~~ excited!!! Razz Razz Razz
回頂端
tatata
XXX.XXX.26.2

發表發表於: Wed Mar 14, 2007 10:30 am

aphhi,
你去邊度honeymoon 丫?
我月尾都出trip 去玩. 諗下都開心
回頂端