發表主題 回覆文章
sin sin 0703
XXX.XXX.76.101

發表發表於: Wed Feb 07, 2007 2:38 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
dear sister:
請問紅磡都會彩福-食物-服務態度-同埋佢個場ok or not
咁多位有咩意見?多多指教 Rolling Eyes
thank you so much!!!
回頂端
wingsze
XXX.XXX.119.141

發表發表於: Wed Feb 07, 2007 9:45 pm

我2月頭剛去完朋友婚宴~~~
我覺得食物和服務態度都好好, 雖然唔係一人serve一圍, 但人手都好足夠~~~
當天我圍有13人, 個waitress知道, 仲專登去攞多隻蟹"邯" Very Happy

至於個場當然十分華麗~~~
但個人認為個中色backdrop 唔係好match, 如果用白紗遮住會好d......
而且當日新人名子調轉左.....西式應該先寫新娘名, 然後再寫新郎...不過, 竟然寫錯左>.<
還有就是個場0既decoration係fixed左, 所以每對新人個場都係一樣...
我就因為唔想和朋友撞哂一模一樣咁, 所以冇揀個場la~~~

但overall黎講, 個場好好~~~
回頂端
north
XXX.XXX.60.178

發表發表於: Wed Feb 07, 2007 10:26 pm

thx god. I also booked this venue. Actually, I like "Prince Edward" one, but that day was booked by someone already, then choose "Jordan", but found that that place can only put 25 tables, then finally choose "HungHom"

but seem most people like "Prince Edward" 6/F, said that is the grandest. any comment?
回頂端