發表主題 回覆文章
dian
XXX.XXX.84.5

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 6:21 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我是在油麻地聯邦皇宮擺酒的。
回頂端
麻煩的女孩子
XXX.XXX.147.14

發表發表於: Wed Jan 31, 2007 8:36 pm

Hi All,

我今個expo會去青衣book酒席呀, 唔知你們估下可唔可以同佢地傾到以下幾點呢?提點下丫 Embarassed

( 1 ) 酒水任飲(希望可傾到HK$150和席前開始)
( 2 ) 佈置費
( 3 ) 席前小食
( 4 ) 菜單 (可選07或08年)

**以上幾點會唔會好過份呀, 仲有咩要同佢地傾呢? Embarassed
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.85.74

發表發表於: Wed Jan 31, 2007 9:08 pm

麻煩的女孩子 寫到:
Hi All,

我今個expo會去青衣book酒席呀, 唔知你們估下可唔可以同佢地傾到以下幾點呢?提點下丫 Embarassed

( 2 ) 佈置費
( 3 ) 席前小食

**以上幾點會唔會好過份呀, 仲有咩要同佢地傾呢? Embarassed

我唸2)就冇咩可能lo...因為佈置成 $2000 ga...多數唔會送....可能可以free椅套lo........
菜單都未必得....不過你去傾下啦...
回頂端
麻煩的女孩子
XXX.XXX.147.14

發表發表於: Wed Jan 31, 2007 11:19 pm

串燒kristy 寫到:
麻煩的女孩子 寫到:
Hi All,

( 2 ) 佈置費
( 3 ) 席前小食

我唸2)就冇咩可能lo...因為佈置成 $2000 ga...多數唔會送....可能可以free椅套lo........

Hi 串燒kristy,
Sorry呀, 我都知一定唔會free, 但應該可以平D掛。
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Thu Feb 01, 2007 8:56 am

麻煩的女孩子 寫到:
麻煩的女孩子 寫到:
Hi All,

( 2 ) 佈置費
( 3 ) 席前小食

Hi 串燒kristy,
Sorry呀, 我都知一定唔會free, 但應該可以平D掛。

唔使 sorry .....
你可以去問下既.... 因為我未試過,so 你可以試下...
回頂端
Cloud
XXX.XXX.244.149

發表發表於: Thu Feb 01, 2007 12:47 pm

Cloud 寫到:

係呀...咁金都D貼紙差不多價??
20支.... $7-8一支? 係中 SIZE 果隻?

大陸同金都當然差得遠啦~~

我意係金都間間都差唔多~~

yes ~~差不多啦~~ @$7-8 中size~~

大陸? 你返左大陸睇過啦?!
咁我幾時買好呀??

係呀~~我返過廣州買結婚用品~~

幾時買呀??你5月結婚.....~~貼紙可以差唔多派帖先買都得~~

花炮我都係前一兩日係金都買~~

cloud^^
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Thu Feb 01, 2007 1:53 pm

Cloud 寫到:
Cloud 寫到:

咁我幾時買好呀??

幾時買呀??你5月結婚.....~~貼紙可以差唔多派帖先買都得~~

cloud^^

係呀,貼紙我已經買左啦....上網同人買GA,$4 150張啦...不過係勁細張LO...好似貼得唔穩呀 Crying or Very sad
回頂端
咪仔與天使
XXX.XXX.81.222

發表發表於: Thu Feb 01, 2007 2:32 pm

Cloud 寫到:
Cloud 寫到:

咁我幾時買好呀??

cloud^^

係呀,貼紙我已經買左啦....上網同人買GA,$4 150張啦...不過係勁細張LO...好似貼得唔穩呀 Crying or Very sad

不過真係好平wow, 我買$6, 有50張ar, 勁貴
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.85.74

發表發表於: Thu Feb 01, 2007 9:23 pm

咪仔與天使 寫到:
Cloud 寫到:
Cloud 寫到:

咁我幾時買好呀??

cloud^^

不過真係好平wow, 我買$6, 有50張ar, 勁貴

wa...好貴wor...出面買ga??
回頂端
小矮qq
XXX.XXX.66.78

發表發表於: Fri Feb 02, 2007 12:08 am

我想請問聯邦集團有冇好似皇上皇集團咁, 有一本一覽表gar, for example location and price list and contact detail ar?
回頂端