發表主題 回覆文章
Cloud
XXX.XXX.244.149

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 10:39 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
串燒kristy 寫到:

係呀,不過我同人地買左D貼紙仔, 好似細左D..... 邊度買係平D GA??
係呢, 我18圍左右,咁花炮要幾多支 GA?? 仲有要D咩呢?

我d貼紙 係大陸買呀!!!

香港其實到到都差唔多價錢~~

花炮其實無所謂~~多d 咪氣氛好d咋嘛~~

我25圍 買咗 30支~~~ 你18圍....廿支到都ok啦~~(預一圍一支)

cloud^^
回頂端
Cloud

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 10:40 am

咪仔與天使 寫到:

請問馬爾代夫有咩玩ga, 同埋搭幾多個鐘飛機?

陽光與海灘~~好relax呀!!

都係幾個鐘飛機~~

cloud^^
回頂端
Cloud

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 10:42 am

我想問,我join 左任飲,咁係唔係即係席前都包任飲 ga???

唉,都唔知紅酒 & 烈酒要買幾多支好呀....怕會曬, 又怕唔夠~

應該兩樣野黎既~~但席前任飲....可以同你個fd 傾下~~好easy呀!!!

紅酒....我叫3箱~~(餘一箱) ~~烈酒...係酒樓送2圍一支 (餘5支)

我就覺得多好過少....唔夠飲幾唔好睇囉~~

cloud^^
回頂端
串燒kristy
XXX.XXX.182.235

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 11:06 am

Cloud 寫到:

係呀,不過我同人地買左D貼紙仔, 好似細左D..... 邊度買係平D GA??
係呢, 我18圍左右,咁花炮要幾多支 GA?? 仲有要D咩呢?

我d貼紙 係大陸買呀!!!

香港其實到到都差唔多價錢~~

花炮其實無所謂~~多d 咪氣氛好d咋嘛~~

我25圍 買咗 30支~~~ 你18圍....廿支到都ok啦~~(預一圍一支)

cloud^^

係呀...咁金都D貼紙差不多價??
20支.... $7-8一支? 係中 SIZE 果隻?
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 11:08 am

Cloud 寫到:
我想問,我join 左任飲,咁係唔係即係席前都包任飲 ga???

唉,都唔知紅酒 & 烈酒要買幾多支好呀....怕會曬, 又怕唔夠~

應該兩樣野黎既~~但席前任飲....可以同你個fd 傾下~~好easy呀!!!

紅酒....我叫3箱~~(餘一箱) ~~烈酒...係酒樓送2圍一支 (餘5支)

我就覺得多好過少....唔夠飲幾唔好睇囉~~

cloud^^

下...唔包席前 GA.......咁你果時點 GA?
烈酒剩咁多既....
回頂端
Cloud

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 11:40 am

大陸同金都當然差得遠啦~~

我意係金都間間都差唔多~~

yes ~~差不多啦~~ @$7-8 中size~~
回頂端
Cloud

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 11:42 am

下...唔包席前 GA.......咁你果時點 GA?
烈酒剩咁多既....

應該就唔包~~

席前任飲..好似係傾番黎~~

烈酒的確係好人飲~~但又要預備d 係到~~所以唯有要二圍送一支個d~~

cloud^^
回頂端
dian
XXX.XXX.134.101

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 12:36 pm

我擺25圍,還餘下8支定9支長頸。都不知道如何處置好,就這樣留在家中。當晚倦得不得了,其實應該問酒樓有沒有回收價。(笑。)

反而自攜的30幾支紅酒就飲晒。

說起來我好像忘記了擺酒後的分享哩。當日的服務和食物都很不錯,親友特別讚魚翅和鮑魚(可惜我只係食到翅,無機會食鮑魚添)。
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 12:38 pm

Cloud 寫到:

大陸同金都當然差得遠啦~~

我意係金都間間都差唔多~~

yes ~~差不多啦~~ @$7-8 中size~~

大陸? 你返左大陸睇過啦?!
咁我幾時買好呀??
回頂端
串燒kristy

發表發表於: Tue Jan 30, 2007 12:39 pm

dian 寫到:
我擺25圍,還餘下8支定9支長頸。都不知道如何處置好,就這樣留在家中。當晚倦得不得了,其實應該問酒樓有沒有回收價。(笑。)

反而自攜的30幾支紅酒就飲晒。

說起來我好像忘記了擺酒後的分享哩。當日的服務和食物都很不錯,親友特別讚魚翅和鮑魚(可惜我只係食到翅,無機會食鮑魚添)。

你邊間擺GA?
回頂端