發表主題 回覆文章
Pandavv
XXX.XXX.69.128

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 1:37 am

廣告贊助 [隱藏]
Little Angel 06Dec 寫到:
小樹熊 寫到:

嘩~ Shocked 我3件eg已經好趕喇, 因為我想件件都有影相, 所以未入席前一次過輪流著晒d衫影相, 希望多d暴光率 Laughing

哈哈... 係多o左d o架...
不過我就唔算好趕.... 可能因為我後尾o個幾件都係a-line...
一除一著轉個頭飾就出去...
唔使花太多時間..... 一著就ok, 都可以handle 到...

不過咁... 我諗三件衫的話, 新娘子會舒服d, 有d 時間食野...
但係如果真係想著四件eg 的話, 亦都可以handle 到....
所以呢... 好depends on 你地囉..... Cool

我最後2件都係aline呀, 不過又著又脫, 仲要換埋首飾頭飾, 都好耐架 Rolling Eyes

你會唔會覺得著aline響個台度影相會有d寡呀?? 因為我見親d新娘子都係著有"鋼" o既eg 響席前影相, 唔知aline影相個feel係點?!
回頂端
紅孩兒
XXX.XXX.229.219

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 9:19 am

佢地有冇絲帶tie架, 老公比較喜歡依類型!
回頂端
Little Angel 06Dec
XXX.XXX.46.178

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 11:11 pm

PAKA 寫到:
紅孩兒 寫到:
佢地的男裝得唔得, 即型唔型, 你地係咪都有揀到男裝呢!

我老公果件咪係a&d租囉~
可以睇icon張相就知 Very Happy

E..咁睇都OK喎...

佢地d款都ok架, 其實都要睇你想要d咩囉~ Wink
回頂端

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 11:12 pm

manman 寫到:
大家好, 我都係度join 了, 打算要 3 套 eg , 但我bf 想要銀灰色的suit, 唔知有無呢? Very Happy

銀灰色係有架, 不過都要著左上身先知好唔好睇, 所以唔駛咁快決定既~ Wink
回頂端

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 11:16 pm

Pandavv 寫到:

我最後2件都係aline呀, 不過又著又脫, 仲要換埋首飾頭飾, 都好耐架 Rolling Eyes

你會唔會覺得著aline響個台度影相會有d寡呀?? 因為我見親d新娘子都係著有"鋼" o既eg 響席前影相, 唔知aline影相個feel係點?!

我雖然會著晒3件eg, 但係我將傘裙果條放係最多人到既時候著, 其餘2件就係剛到酒樓果時, 又未係太多人果時著囉, 一來可以影多d唔同既相, 二來我可以四圍影, 唔駛局限係個台到~

我又唔覺著aline寡喎, d同事幫我影既相, 一眼都見到我, 可能我係企中間, 二來又化晒妝set晒頭, 實會成為focus既, 放心 Wink
回頂端

發表發表於: Sat Jan 06, 2007 11:18 pm

紅孩兒 寫到:
佢地有冇絲帶tie架, 老公比較喜歡依類型!

你係咪指去影婚紗相果d? 呢樣你要問下annie佢地喇, 我都唔清楚~

btw, 你收到我既email嗎?
回頂端
妮貓
XXX.XXX.251.56

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 12:38 am

Little Angel 06Dec,

你介唔介意send D 相比我睇呀﹖我都想去盈集坊試衫。謝﹗
回頂端

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 2:42 pm

妮貓 寫到:
Little Angel 06Dec,

你介唔介意send D 相比我睇呀﹖我都想去盈集坊試衫。謝﹗

你join左未架? 我果d係final fit既相, 所以唔多, 未必岩你既style, 因為annie佢地係因應你既style比衫你試, 建議你上去試左先, 唔join佢地都唔會黑面架, 放心~ Wink
回頂端

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 2:44 pm

姊妹們,
聽日一早去honeymoon啦, 下星期先見喇~ Wink
回頂端
white
XXX.XXX.119.213

發表發表於: Sun Jan 07, 2007 10:07 pm

各位姊妹

我2nd fitting 左喇, 我最後confirm左

- 一字膊婚紗
(我四月first fitting都係因為依件婚紗join左a&d, 雖然annie今次俾左四件一字膊婚紗,我最後都選返依件,Wink )
- 一件紅色a-line
(我四月first fitting都好鍾意依件,不過當時我skin color著得唔好睇,所以本打算著桃紅色,今日試番又好好睇,唔知係米做左兩次facial,塊面白左,好開心呢,我最鍾意裙腳有銀色圍邊)
- 一件深紫色露背 a-line
(我其實我好鍾意深紫色有少少露背晚裝,覺得好elegangt,但上次first fitting, 我見annie只俾淺色晚裝俾我試, 我諗住可能skin color著深色唔好睇(四月first fitting果時連紅色都著得唔好睇 Crying or Very sad )or a&d主要入soft colour晚裝, 所以都放棄左,亦無同annie講我鍾意深色晚裝, 點知出乎意料地,annie主動俾左件深紫色a-line我試,重有少少露背tim ,好鍾意)

我妹妹做伴娘,試左三件,選左粉橙色,超靚
我媽媽都選左件粉紫色媽媽衫,都好靚

我覺得a&d d service 真係好專業, 佢地會幫你選d適合你的衫比你再去選,其實有好多衫,睇落去好靚, 但自己著上身又另一回事, 有佢地,選衫容易選適合自己的衫,唔會有錯敗感 Wink
回頂端