發表主題 回覆文章
草八刀
XXX.XXX.132.239

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 11:11 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
da da lau
你budget幾多同想係邊區食呀?
我覺得山頂餐廳幾好呀...不過一定要訂位,我試過無訂位...d人唔多理你...
tst呢...felix都好...另係海運..係stonegrill對面,有間餐廳,好似幾好食咁..不過我無去過呢間呀,睇個menu,都唔平....唔知值唔值.... Rolling Eyes
回頂端
草八刀

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 11:13 am

da da
呀...你地食唔食oyster架...係跑馬地..有間唔錯,又唔係好貴...佢d螺(生既)好好味架..可能我鐘意食d爽既野..
回頂端
da da lau
XXX.XXX.177.3

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 11:51 am

草八刀 寫到:
da da lau
你budget幾多同想係邊區食呀?
我覺得山頂餐廳幾好呀...不過一定要訂位,我試過無訂位...d人唔多理你...
tst呢...felix都好...另係海運..係stonegrill對面,有間餐廳,好似幾好食咁..不過我無去過呢間呀,睇個menu,都唔平....唔知值唔值.... Rolling Eyes

where is felix ? western food ? I decide go to山頂餐廳 on our 1st Anniversary…haha. I want go to the Restaurant that we haven’t try.
I think Central or TST la, my budget is $800 la.

You said that Rest. in 海運, we went there before, the food is ok, but really expensive ka.
回頂端
da da lau

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 11:53 am

草八刀 寫到:
da da
呀...你地食唔食oyster架...係跑馬地..有間唔錯,又唔係好貴...佢d螺(生既)好好味架..可能我鐘意食d爽既野..

He eat oyster only.... Wink
回頂端
草八刀

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 12:14 pm

felix係peninsula呀...environment都幾好架...之前佢生日.同佢去o個度食過一次...不過好似over1k..唔係好記得lu...之前睇過好似有set dinner定係early bird架,你打去問下....
回頂端
草八刀

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 12:16 pm

係la...海運o個間野...睇個menu..真係唔係好敢入,望入去好似一間普通餐廳咁,但係咁貴...我係度諗...係咪真係咁好食呀.... Rolling Eyes
回頂端
da da lau

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 12:56 pm

草八刀 寫到:
felix係peninsula呀...environment都幾好架...之前佢生日.同佢去o個度食過一次...不過好似over1k..唔係好記得lu...之前睇過好似有set dinner定係early bird架,你打去問下....

ic, thank you Laughing
回頂端
Pooh(4)
XXX.XXX.165.62

發表發表於: Fri Dec 01, 2006 6:45 pm

da da lau 寫到:
草八刀 寫到:

ic, thank you Laughing

felix我都食過、間唔中都會去飲野。
末去過嘅值得一去。個環境唔錯架!

晚反你預800蚊一個人
飲野就100蚊一個人

Very Happy
回頂端
da da lau

發表發表於: Mon Dec 04, 2006 4:17 pm

finally we went to Riva Restaurant in Park Lane Hotel, we just remembered that we have the membership card with 50% off for two person, hehe....very nice and we have a table with beautiful seaview. Very Happy

I must try felix next time.
回頂端
da da lau

發表發表於: Tue Dec 05, 2006 10:41 am

Do we come out tomorrow night ? what time ar ? Very Happy
回頂端