發表主題 回覆文章
da da lau
XXX.XXX.177.3

發表發表於: Mon Nov 13, 2006 12:09 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
HI

did you all pick up the photos ? Very Happy
回頂端
XXX.XXX.75.170

發表發表於: Mon Nov 13, 2006 12:37 pm

我仲未收到呀, 好心急呀.
我仲要等幾耐呀?
係咪有人都同我一樣用 amazing grace 的呢? 是否一樣等咁耐呀?
回頂端
da da lau

發表發表於: Mon Nov 13, 2006 2:51 pm

I got the photos & the snap shots disc la, overall the photos are very good. But we need to wait for the video, not yet done.
回頂端
da da lau

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 1:05 pm

when will you have your photos ? better chase chase them.
回頂端
華華
XXX.XXX.205.239

發表發表於: Tue Nov 14, 2006 3:04 pm

hello....我都拎左相啦, video都拎埋, 睇左第三次啦, 睇來仲要睇呀, 同朋友啦, 姐妹啦, 双方父母啦,真係睇到唔睇呀.
回頂端
MUIMUIQQ
XXX.XXX.203.102

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 1:06 am

露 寫到:
我仲要等幾耐呀?
係咪有人都同我一樣用 amazing grace 的呢? 是否一樣等咁耐呀?

o個個咪係我law...
我都未有呀,當日neslon同我講要3-4星期,
我諗住聽日打一打去間law^^
回頂端
華華
XXX.XXX.205.239

發表發表於: Thu Nov 16, 2006 12:08 pm

Pooh(4),

你個日個化妝師ok嗎, 我都好想睇下佢做出來個效果有冇改善左好多呀.

我拎左相啦, 我地交換睇呀....
回頂端
da da lau

發表發表於: Thu Nov 16, 2006 1:21 pm

華華

can share to me too Very Happy

dadalau
回頂端
Pooh(4)
XXX.XXX.140.192

發表發表於: Fri Nov 17, 2006 11:28 pm

華華 寫到:
Pooh(4),

你個日個化妝師ok嗎, 我都好想睇下佢做出來個效果有冇改善左好多呀.

我拎左相啦, 我地交換睇呀....

ho ar!!! Very Happy
pls send me the link ar!!!
for me, u can take my phone in MSN space....
回頂端
XXX.XXX.61.76

發表發表於: Sun Nov 19, 2006 5:51 pm

MUIMUIQQ 寫到:
露 寫到:
我仲要等幾耐呀?

o個個咪係我law...
我都未有呀,當日neslon同我講要3-4星期,
我諗住聽日打一打去間law^^

係星期六 (18 nov) 我終於有相咫F. 不過當日的 dvd 就未有得, 我一共影了31筒films 呀. 要再後補4千幾蚊.
回頂端