發表主題 回覆文章
creamycat
XXX.XXX.107.132

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 12:40 pm

廣告贊助 [隱藏]
我月頭結婚都係鴻運租褂的,我覺得佢服務不錯,褂也很漂亮,值得推薦的。
回頂端
小天
XXX.XXX.50.236

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 8:39 pm

如果要選褂的話,尖沙咀會有很多款式,不過,我在元朗選晚裝時,剛巧看到有件褂后合心水,於是也在元朗選了。
回頂端
ie
XXX.XXX.200.175

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 9:24 pm

請問大家鴻運租褂大概咩價錢呢?thanks!
回頂端
PAKA
XXX.XXX.156.102

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 10:07 pm

ie 寫到:

佢地個WEB...
http://lucky688.com/index_b.html
回頂端
ie
XXX.XXX.200.175

發表發表於: Wed Nov 15, 2006 10:26 pm

PAKA 寫到:
ie 寫到:

佢地個WEB...
http://lucky688.com/index_b.html

thanks!
回頂端
Card
XXX.XXX.184.244

發表發表於: Mon Jan 15, 2007 5:46 pm

大家唔駛擔心, 我肯定尖沙咀果間唔係黑店, 而且叫po po 個女仔真係好好人, 我12月第1次上去, 試左套水晶褂, 成1,500蚊架, 不過真係好靚, 不過我都試左3,4套先決定架, 而且po po 都比左好多意見我... ... 跟住再過左2個禮拜我又再上多去1次, 目的係想試下d勁金銀線個d褂, po po 都依然好似第一次上去果時咁細心喎, 所以呢我肯定呢間係好野黎架... 如果大家想睇下我租果套褂, 我可以send比你地參考下架 !!! e-mail 比我啦 emily@femag.com
回頂端
veggie_bb
XXX.XXX.98.30

發表發表於: Tue Jan 16, 2007 8:49 am

租一套大概幾多錢?
回頂端
momo9
XXX.XXX.254.104

發表發表於: Tue Jan 16, 2007 9:06 am

我都係在鴻運租褂連mama / 99 / 件娘 / 晚妝,
並於本月初完成婚禮,
成個過程都無問題 !!

雖然佢d 婚紗款 麻麻 .. (所以我婚紗連2件晚裝在別處租)
但褂真係好過那些以婚紗晚裝為主的店 ,
我當時 join 好似係 $1288 有3套, 想租褂 / mama衫 / 奶奶衫,
後來佢有d 晚裝都比我揀到, 於是再加多1件 ... 同埋佢其後再 加果d ,
都係收我 $380一件 , 所以都合理 !!

因我向左2間租衫, 有得比較,
仲有一樣野, 佢都好d, 就係每套晚裝, 都會跟手套 / 紗被肩 / 手飾,
而另一間就無跟手套...
仲有.... 佢唔洗比 "保證金"... 唔知點叫, 即係 在拎衫時, 佢要收取你d 錢, 如d 衫有咩事, 在那裡扣錢...

不過, 聽聞佢有d 攝影套餐... 就好似麻麻了 ....

>>> 以上純粹係本人個人之前購買服務之經驗分享 ... 希望幫到大家 !
回頂端
momo9
XXX.XXX.254.106

發表發表於: Tue Jan 16, 2007 9:08 am

記起點講... 唔係"保證金" , 而係按金 !!!
回頂端
Ringco
XXX.XXX.123.233

發表發表於: Sun Jan 28, 2007 10:10 pm

momo9 寫到:
我都係在鴻運租褂連mama / 99 / 件娘 / 晚妝,
並於本月初完成婚禮,
成個過程都無問題 !!

雖然佢d 婚紗款 麻麻 .. (所以我婚紗連2件晚裝在別處租)
但褂真係好過那些以婚紗晚裝為主的店 ,
我當時 join 好似係 $1288 有3套, 想租褂 / mama衫 / 奶奶衫,
後來佢有d 晚裝都比我揀到, 於是再加多1件 ... 同埋佢其後再 加果d ,
都係收我 $380一件 , 所以都合理 !!

因我向左2間租衫, 有得比較,
仲有一樣野, 佢都好d, 就係每套晚裝, 都會跟手套 / 紗被肩 / 手飾,
而另一間就無跟手套...
仲有.... 佢唔洗比 "保證金"... 唔知點叫, 即係 在拎衫時, 佢要收取你d 錢, 如d 衫有咩事, 在那裡扣錢...

不過, 聽聞佢有d 攝影套餐... 就好似麻麻了 ....

>>> 以上純粹係本人個人之前購買服務之經驗分享 ... 希望幫到大家 !

Hi~ any photos to share? Really wanna have a look le.... thx~ Smile
If you don't mind, pls pm me or email me at csumyee@gmail.com
回頂端