發表主題 回覆文章
草八刀
XXX.XXX.132.239

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 9:57 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
da da lau
衫我揀晒la,佢未call我final fitting呀,個sales提過會係big day之前3-4日左右先fitting,因我太易瘦,佢話到時先再度會好d....
回頂端
藍莓
XXX.XXX.87.200

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 12:43 pm

我都要著褂呀!我同草八刀一樣都係去到酒樓都著一陣囉!因為我媽子想我著麻~
無所謂啦....

用最快既速度著褂斟茶,之後就換衫囉!斟唔切咪著個件晚裝斟囉! Laughing
回頂端
MUIMUIQQ
XXX.XXX.230.49

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 1:17 am

姊妹,
我地仲有10日咋~~~
好緊張好緊張呀
回頂端
Pooh(4)
XXX.XXX.165.62

發表發表於: Fri Oct 13, 2006 6:56 pm

重有9日Ja!!!!!

D野Ready好哂末???

我重有:

March In Video末取 Twisted Evil Twisted Evil
Final Fit
小禮物未包哂。。。。

P.S. 有無人有多24個Honey呀? Embarassed
回頂端
藍莓
XXX.XXX.87.201

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 9:20 am

今日已經係倒數一星期啦~大家心情如何呀?我暫時都覺得無咩野咁,平平淡淡咁過~但可能到最接近果幾日先緊張都唔定... Embarassed

基本上既野都攪掂晒~連姊妹會議都開埋,星期三就去final fit。呢兩日攪埋d sitting plan就攪晒囉!

不過有個問題呀~唉~ 我隻眼又有d發炎呀!紅紅咁!過多一陣睇下咩情況,可能要去睇下醫生呀! Sad
回頂端
da da lau
XXX.XXX.177.3

發表發表於: Tue Oct 17, 2006 10:52 am

藍莓

did you see the doctor ? take more rest ar.
回頂端
草八刀

發表發表於: Tue Oct 17, 2006 12:53 pm

各位姊妹...

你地做好個run down未呀...我預計2:30-2:45 & 3:00-4:00都會係hk park,你地有無人呢段時間o係o個度呀...一齊影相呀....

我聽日下午開始放假la,聽日會去做final fitting (da da lau,你係咪試完la?)之後幾日就會去買d咩咩嫁妝,呢d全部都未買呀 Crying or Very sad ,要去修甲,想係fri 朝早攪掂晒,咁就唔駛咁趕,到sat only去拎衫就ok la,拎完返屋企擹抖,早d訓到第二朝...
回頂端
草八刀

發表發表於: Tue Oct 17, 2006 4:38 pm

Confused 頭先睇到個topic...講留位比photographer & mua,原來我唔記得留位比photographer,完全忘記,oh.... Rolling Eyes mua反而有留位,因我會請埋佢飲
回頂端
華華
XXX.XXX.205.239

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 5:32 pm

好想死, 我個MUA係我TRIAL個日有電話到過之外, 佢一路都無打過電話來, 今個禮拜日都係啦, 佢完全唔洗聯絡我... ...

大家家下有冇訓唔著好緊張呀... ...
回頂端
mame
XXX.XXX.31.126

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 6:31 pm

草八刀,

My session will be at 4:15pm, I think we will arrive at around 3:30pm. Let's say hi in HK Park.
回頂端