發表主題 回覆文章
兔兔兔
XXX.XXX.3.216

發表發表於: Tue Oct 10, 2006 1:08 pm

廣告贊助 [隱藏]
apple(4) 寫到:
兔兔兔 寫到:
請問大家知唔知景逸軒有冇英文歌或純音樂 CD 提供 , 可以於 Big Day 播放既呢 ? 還是大家會自備當晚全晚既音樂架 ???

我問過我老公仔 , 佢好似覺得音樂唔係咁重要 ??? Rolling Eyes 所以想問下大家有冇準備呢 ?

仲有 , Big Day 酒席中段, 咪會放片既 (即是小時候相片呢 ! ) 大家知唔知佢地用咩野工具播出黎架 , 係咪淨係俾隻 vcd 佢地就播到架 la ? Wink
景逸軒是有限度提供音樂CD, 最好都是妳自己帶去......
音樂係好重要架, 帶起整體的氣氛架~~我當然有準備啦~~
至於放片......用VCD會方便些, 因為只要帶隻碟去就得(最好婚宴之前去試下播)~~

Apple ,

唔該晒 ! 我諗我都會自己準備定好d ! Razz Laughing Razz
回頂端
Ricola
XXX.XXX.87.226

發表發表於: Tue Oct 10, 2006 5:53 pm

**man man** 寫到:
apple(4) 寫到:
Ricola 寫到:
雙兒2006 寫到:
想問下各位用過法國婚紗coupon 既姊妹,影得靓唔靓? 你地會唔會加$ upgrade 個 package?

我已經映了,其實upgrade 個 package個價錢都ok,映得唔好咪唔好再加其他o野
我個輯都OK呀

Hi Man Man,

咁個 package請問包D乜野呢?! Rolling Eyes

原套餐(黑色字)加$2680Upgrade基本可以得到o既(藍色字)會展upgrade時我額外爭取到o既(紅色字)
(1) 新娘婚紗任選 2 款
(2) 新娘化妝 1 次
(3) 新郎化妝 1 次
(4) 新娘髮型設計及頭飾轉換 2 款
(5) 珠寶及鑽石飾物任配搭
(6) 4" x 5" 12張 (不包相底)total 22 張(包相底)其中 15張轉5" x 5"入細相薄total 24 張(包相底)
(7) 5" x 7" 1 張 (不包相底)加一張連畫框及uv coating
(8 ) 8" x 10" 1 張 (不包相底)
(9) 8" x 12" 19張連相薄

(10) 10" x 12" 1 張 (不連畫框)
(11) 16" x 20" 1 張 油畫纖維 (不連畫框)轉 20" x 24" 連相架(指定款式)
(12) 新娘晚裝(50款內選)
要改任選不限款式, 及頭飾 1 款
(13) 新郎禮服任選 2 款(不限款式)
(14) 送題20" x 30" 名冊 1 份
(15) 可以影幾張黑白相(個sales話原本影黑白相要加錢), 揀星期六日影唔駛加錢
註: 不包
花球 $698-$888可以比個八折
眼睫毛 $85
女仕內衣+男仕恤衫 $380

額外加4" x 5" 相底 $130 張, 多過10張 $110/張

好詳細

Hi man man,

THANKS SO MUCH for your detailed information!!!!!!! Very Happy

It's really helpful for me to plan if we go to take extra photos with France bridal..... Wink

Thanks again!!!
回頂端
**man man**
XXX.XXX.92.70

發表發表於: Wed Oct 11, 2006 12:37 am

Ricola

u ar welcome
回頂端
Pooh(4)
XXX.XXX.165.62

發表發表於: Wed Oct 11, 2006 6:44 pm

~circle~ 寫到:
hi pooh

你係咪就嚟bigdate喇 Razz ?bigdate前係咪要同景逸軒傾吓個rundown同細節架?

會啦~
諗住今個Friday食多次反。。。。

Apple,

我想問幾時開席呀?
我想8:30開始March-in。。。。

別、你地有無全日Free Parking 呀?
有無得傾?

Tks,
回頂端
雙兒2006
XXX.XXX.5.176

發表發表於: Wed Oct 11, 2006 10:11 pm

**man man**既info好有用! thanks! Surprised
等我都去expo到傾下先

你book既時侯有無註明邊個攝影師&化妝師呀? 有無好介紹??
回頂端
**man man**

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 12:21 am

雙兒2006 寫到:
**man man**既info好有用! thanks! Surprised
等我都去expo到傾下先

你book既時侯有無註明邊個攝影師&化妝師呀? 有無好介紹??

冇呀!因為指定攝影師&化妝師都要各加$500
攝影師是Dicky, 化妝師忘記了

聽人講Dicky or Frankie 都唔錯
回頂端
apple(4)
XXX.XXX.231.210

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 9:08 am

Pooh(4) 寫到:
Apple,

我想問幾時開席呀?
我想8:30開始March-in。。。。

別、你地有無全日Free Parking 呀?
有無得傾?

Tks,

我是9點開席的, 妳是可以提早開席, 只要當日與景逸軒Double confirm就得......不過很多賓客(香港人的習慣)都是8-9點一鍋風進場, 特別是坐Shuttle bus來的, 妳根本唔可以準時開席, 就算妳派帖時同賓客講會早D開席早D來, 都會係8-9點先出現~~~

唔會有全日Free Parking, 只得2個鐘起4個鐘止, 因為Parking是酒店方面的停車場, 比唔到全日, 不過妳可以試下Bargain~~~
回頂端
Ricola
XXX.XXX.87.226

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 3:08 pm

Ricola 寫到:
請問大家會用中/西式 backdrop 呢?

我自己就覺得好似用中式 backdrop 會襯景逸軒多d, 但簡衫會有困難 Confused

如果用中式 backdrop, 我就想著WG出門...咁會唔會好奇怪呢 Rolling Eyes

有無sis 可以同我分享下呢 Rolling Eyes
回頂端
**man man**

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 4:00 pm

Ricola 寫到:
Ricola 寫到:

我自己就覺得好似用中式 backdrop 會襯景逸軒多d, 但簡衫會有困難 Confused

如果用中式 backdrop, 我就想著WG出門...咁會唔會好奇怪呢 Rolling Eyes

我都煩惱緊這個問題?
回頂端
tv
XXX.XXX.194.198

發表發表於: Thu Oct 12, 2006 5:30 pm

Ricola 寫到:
Ricola 寫到:

我都煩惱緊這個問題?

我會揀中式佈置,因為會襯到景逸軒既裝修,不過我都有你地既擔心,所以我會揀新派中式既佈置,唔係傳統果隻,好難形容添!
回頂端