發表主題 回覆文章
Apple Chu
XXX.XXX.94.183

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:07 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Grass

佢地好少send email 比我﹐只係有d特別資信時先會收到。

Grass 寫到:
APPLE CHU,

想問下你成為佢地會員後 , 佢地會唔會成日SENT D E-MAIL比你GA,你知啦我唔係好鍾意成鬼日都收到D垃圾E貓呢 Confused
回頂端
Charile
XXX.XXX.214.12

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:09 pm

waleinna 寫到:
Charile 寫到:
kokomomo 寫到:
上次我上去just 睇 wg,我哥哥就黎 marry,我想rent 一件好simple 的sister 裙,milestone 係唔係都有呀?幾多錢度呀?thanks

佢地係買only,你可以訂造都得……上次我有個同事做左一件$399.

waleinna

waleinna,

how time no see ~ 仲記唔記得我呢 ???
我想問o下你同事做果件係咩質地?? 款ok 嗎 ??? 可唔可以做伴娘裙 ???

of course 記得你…
我個同事嗰件係絹+雪纺(另加一層"理"),共三層…佢都讚啲料唔錯,唔會太簿喎……

waleinna

McMuglet,

waleinna 個同事果件399, 我諗會唔會你講果件d 料好d ~

我上次去買gown果陣佢地都無叫我入會, 唔知而家仲可唔可以入番呢 ~
回頂端
Apple Chu

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:11 pm

sl sze

佢地有d款式有幾件﹐有d款式得一件﹐不過有時有好幾款同色同料的﹐你返來時可以睇下﹐因為現貨會平好多。

sl sze 寫到:
i want to ask if they have few 姊 妹 裙 same style 現貨?? I only visit Hong Kong for 3 weeks ar

quote="Latte_lover"]Apple, only one 現貨姊妹衫 is $199...the other ones are from $399.

Connie, when is your big day? I bought one off the rack too. Luckily I am tall enough to wear their dresses...but if I don't lose enough weight by mid-Nov I have to get it altered...haha...
[/quote]
回頂端
Apple Chu

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:17 pm

waleinna

我仲未買姊妹衫﹐但買左對手套$29。

GLOVE BEAD.JPG  Filesize: 50.59 KB  瀏覽次數: 676 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
小ac
XXX.XXX.107.141

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:22 pm

對手套好靚呀! 我上次買左對露手指既, 不過太鬆, 你果對係咪好有彈力, 好貼手架? 我想買過一對呀!
回頂端
Apple Chu

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:30 pm

小ac

我好o岩 (如圖)﹐一d都不鬆﹐有d彈力的﹐但當然不是好誇張彈個種。

佢地d 手套one size嫁﹐你上次如果對手套都係佢地道買﹐可能佢地d size不太適合你。如果係咁﹐就博不過﹐因為買前不能試戴的。

小ac 寫到:
對手套好靚呀! 我上次買左對露手指既, 不過太鬆, 你果對係咪好有彈力, 好貼手架? 我想買過一對呀!
回頂端
小ac
XXX.XXX.107.141

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 4:45 pm

真係好靚呀!!!!!!!!! Sad
回頂端
McMuglet
XXX.XXX.150.51

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 6:31 pm

Charile 寫到:
我個同事鶗颿Y絹+雪p(另加一層"理"),共三層…佢都讚灡蠵龤A唔會太簿喎……

waleinna

McMuglet,

waleinna 個同事果件399, 我諗會唔會你講果件d 料好d ~

我上次去買gown果陣佢地都無叫我入會, 唔知而家仲可唔可以入番呢 ~

e........ 我伴娘買o個件都係呢種料喎..... 何解訂造要咁貴?
海鮮價??? Confused

妳如果上開去就填張 form 都入得會o架
回頂端
waleinna
XXX.XXX.136.98

發表發表於: Fri Oct 06, 2006 11:15 pm

McMuglet 寫到:
Charile 寫到:
我個同事鶗颿Y絹+雪p(另加一層"理"),共三層…佢都讚灡蠵龤A唔會太簿喎……

waleinna

McMuglet,

e........ 我伴娘買o個件都係呢種料喎..... 何解訂造要咁貴?

訂做係貴啲架,所以我同事用左佢地大碼size,再去天后到改囉!先至可以$399……如果唔係好似要500以上…

waleinna
回頂端
McMuglet
XXX.XXX.150.51

發表發表於: Sat Oct 07, 2006 12:11 am

McMuglet 寫到:
Charile 寫到:

waleinna

McMuglet,

訂做係貴欓[,所以我同事用左佢地大碼size,再去天后到改囉!先至可以$399……如果唔係好似要500以上…

waleinna

oh~ 原來係咁......

訂造要 double 價錢, 其實都真係幾貴啊, 唔明點解要咁貴呢?
回頂端