發表主題 回覆文章
boo
XXX.XXX.212.173

發表發表於: Sun Oct 01, 2006 3:47 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
dear all ,

i hv joined perfection too, the sales who serve me is called Carman, so far i am satisfied with her service..

can anyone tell me r there any new EGs?? cos i dont hv time to c ar Embarassed Embarassed

thank you!!
回頂端
parnparn
XXX.XXX.96.121

發表發表於: Mon Oct 02, 2006 11:15 pm

請問你地知唔知單租一件拖尾婚紗幾多$ar?
回頂端
Apple Chu
XXX.XXX.90.95

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:23 pm

parnparn

我問過一件upgrade款式要$3xxx, 我覺得join package抵好多。

parnparn 寫到:
回頂端
Kero Kero
XXX.XXX.211.234

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 5:26 pm

boo 寫到:
dear all ,

i hv joined perfection too, the sales who serve me is called Carman, so far i am satisfied with her service..

can anyone tell me r there any new EGs?? cos i dont hv time to c ar Embarassed Embarassed

thank you!!

hi boo,

佢地返左一條六福新gw, 上身同下身都好閃, 你有無見過之前佢地有一條六福裙, 腰間有一條粉紅色蝴蝶結, 新個條同呢條差不多, 不過下身就閃好多, 而且個拖尾靚d 無咁簡單, 我都hold左呢條. 至於其他就無咩新返啦.

晚裝就有一條藍色同金色新返, 兩條都係蛋糕裙. 個款都okay, 不過好靚就唔講得.

希望可以幫到你啦

kero kero
回頂端
Kero Kero

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 5:30 pm

Apple Chu 寫到:
parnparn

我問過一件upgrade款式要$3xxx, 我覺得join package抵好多。

parnparn 寫到:

hi Apple Chu,

係prefection單租一件太貴啦, 你都係join package底d. 你可以join多一件男裝or 晚裝.

kero kero
回頂端
Kero Kero

發表發表於: Mon Oct 16, 2006 5:36 pm

雯妮 寫到:
最近見到好多姊妹對唯美有bad comment,我係過來人,都想分享返自己嘅經歷。
Services開我嘅sales係Jackie,或者係人夾人緣,我覺得佢嘅服務好ok!我第一次上唯美嘅時候,其他sales都自顧自傾計,只有Jackie問我想揀啲咩衫同介紹啲衫俾我,亦向我解釋各項租衫packages,態度非常好。之後再去過幾次,佢仍然好nice,仲話睇多幾次先決定係啱嘅。我睇過好多間禮服公司,基於佢哋啲晚裝真係好靚好適合我,加上Jackie嘅良好服務,所以我就join咗。
Jion咗之後佢態度仍然非常好,每次去睇吓有咩新款返,除非佢做緊嘢,佢都一定同我傾計,亦分析邊啲衫啱我、同埋著出嚟會靚啲,又會show電腦內存咗嘅衫相俾我睇吓影相出嚟個效果。
原本我喺另一公司已經join咗個婚紗晚裝package,所以喺佢度再租兩件晚裝已經好夠。但因為我又鍾意某件新款,心大心細想租埋,佢仲建議我唔好租,因為怕我唔夠時間換衫,完全無為多做生意而乘機叫我租埋。但因為我太想租,最後佢就幫我分析換衫程序,叫我自己諗清楚hand唔handle到先租。
除咗佢介紹嘅晚裝,我亦hold咗啲衫。佢曾經講過:呢幾件衫最適合你,著出嚟最靚,所以之後你雖然又hold咗其他衫,但最後好大機會會揀返最初揀嗰幾件衫。到final confirm時,果然一如佢所料,我同老公都覺得原先揀嘅衫係最靚!亦覺得佢嘅眼光好準!
一如前述,我喺另一公司已經join咗個婚紗晚裝package,但嗰間公司唔包飾物。Jackie睇咗我啲衫相之後,額外咁揀咗啲相襯又好靚嘅飾物俾我,真係非常唔話得!所以我好滿意佢嘅services!
至於其他sales,我都覺得佢哋愛理不理又串串咁,但因為我鍾意自己好free咁睇衫,最怕人釘人;再加上唔係佢哋service開我,所以我都無理佢哋。不過我都覺得佢哋真係有改善嘅必要!

hi 雯妮,

我都係jackie 幫我揀衫, 佢真係幾好人, 而且好有眼光, 佢可以好快就分析到我著d 咩會係最靚. 我first fitting 個時, 佢都無俾晒我之前hold 個d 衫我試, 只係俾左2 件我try, 因為佢話我會carry唔到我揀個d 款. 之後佢再揀左幾件我會著得好睇ka 衫俾我try. 佢揀個d 衫真係件件都好fit 我, 我d f 都話我著得好好靚. 所以我都好滿意jackie的服務.

kero kero
回頂端
sausauiris
XXX.XXX.34.13

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 12:48 am

Does anybody know the veils (頭紗) look like from Perfection ?
回頂端
boo
XXX.XXX.183.207

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 2:00 am

Kero Kero 寫到:
boo 寫到:
dear all ,

thank you!!

hi boo,

佢地返左一條六福新gw, 上身同下身都好閃, 你有無見過之前佢地有一條六福裙, 腰間有一條粉紅色蝴蝶結, 新個條同呢條差不多, 不過下身就閃好多, 而且個拖尾靚d 無咁簡單, 我都hold左呢條. 至於其他就無咩新返啦.

晚裝就有一條藍色同金色新返, 兩條都係蛋糕裙. 個款都okay, 不過好靚就唔講得.

希望可以幫到你啦

kero kero

Thanks kero kero, i saw u in this forum again, we choose the same MUA ar Laughing Laughing Laughing i will go to c that "六福新gw" sin
boo
回頂端
Monvic
XXX.XXX.113.107

發表發表於: Wed Oct 18, 2006 2:37 am

我起Perfection租左衫但未作最後試衫, 請問知唔知佢改得fit 唔fit架?我覺得佢度身好似有d求其,而且只係由sales度...有d擔心...我去俏佳人度又係咁...大家有冇呢個憂慮?
回頂端
Kero Kero
XXX.XXX.45.110

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 12:20 am

sausauiris 寫到:
Does anybody know the veils (頭紗) look like from Perfection ?

hi sausauiris,

我first fitting 個時個sales 都俾左2 個頭紗我襯件gw, 佢地d 頭紗都幾乾淨, 但d 款都係basic 個d.

kero kero
回頂端