發表主題 回覆文章
Apple Chu
XXX.XXX.90.95

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:00 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
kokomomo

Milestone sent 左個email比我﹐話而家呢個款的現貨姊妹衫做緊特價﹐全新都係賣$199﹐仲平過租。

不過唔知而家仲有冇﹐因為只限現貨。

如果你中意呢件姊妹衫﹐可以打電話問下仲有冇﹐ 電話﹕2152 5110﹐記住上去前預約。

kokomomo 寫到:
咁我盡快去睇睇先,係呀,係買,唔係rent ... 打錯左
唔該晒你,我仲有2個月

bridesmaid.jpg  Filesize: 18.32 KB  瀏覽次數: 400 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Apple Chu

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:05 pm

Latte_lover

佢地d衫因為只是賣的﹐所以件件價錢都不同﹐最平的幾百蚊都有﹐不過﹐現貨款式不多﹐聽Kitty講好多時﹐一番來就賣左﹐要做先有。

佢地都有賣旗袍﹐但不知有冇你中意的現貨。不過﹐你可以來款定做的﹐但好似要幾個月時間﹐你婚期幾時﹖

Latte_lover 寫到:
McMuglet,

Thanks!!! What is the price range for EG? Also, do they have 旗袍?
回頂端
Latte_lover
XXX.XXX.96.194

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:29 pm

Apple,

I am getting married in Dec, 2006. I hope I could find a EG and 旗袍 soon.
回頂端
Latte_lover

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:35 pm

Apple, Thanks!!! I want to buy because 要帶去外國用.
回頂端
Apple Chu

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:39 pm

Latte_lover

希望你搵到d中意的現貨啦﹐因為佢地要做幾個月。

Apple, Thanks!!! I want to buy because 要帶去外國用.
回頂端
Latte_lover

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 4:55 pm

Oh on...I hope they have something la....I need a bridemaid's dress too...

I will go look after work today...will let you know how it goes...
回頂端
waleinna
XXX.XXX.136.98

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 11:05 pm

Apple Chu 寫到:
kokomomo

Milestone sent 左個email比我﹐話而家呢個款的現貨姊妹衫做緊特價﹐全新都係賣$199﹐仲平過租。

如果你中意呢件姊妹衫﹐可以打電話問下仲有冇﹐ 電話﹕2152 5110﹐記住上去前預約。

kokomomo 寫到:
咁我盡快去睇睇先,係呀,係買,唔係rent ... 打錯左
唔該晒你,我仲有2個月

Apple Chu,

有特價呀,咁我都要約埋啲姐妹上去睇下啦,希望有啱心水架啦!

waleinna
回頂端
connieyuen
XXX.XXX.140.152

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 11:50 pm

Apple,

I am getting married in Dec, 2006. I hope I could find a EG and 旗袍 soon.

I'm getting married in Dec 06 too!
2 weeks ago I went to Milestone, the shop assistant said the time for me to make a new gown was too tight lar....

So I bought one off the rack Wink
回頂端
connieyuen
XXX.XXX.140.152

發表發表於: Tue Oct 03, 2006 11:52 pm

請問點至可以收到Milestone髾mail呀?
Apple Chu 寫到:
kokomomo

回頂端
night
XXX.XXX.119.214

發表發表於: Wed Oct 04, 2006 1:23 am

connieyuen 寫到:
請問點至可以收到Milestone髾mail呀?

上去話想入會, 填張 form 就得架啦. 唔駛入會費.
回頂端