發表主題 回覆文章
林寶堅尼
XXX.XXX.198.111

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 1:15 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
早上用小拖尾婚紗會唔會好麻煩呢? 因為成日都會行黎行去 Embarassed
你地會用平腳定拖尾呢?
回頂端
karento
XXX.XXX.200.15

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 2:16 pm

早上唔會啦
要出外 , 拖尾會好麻煩同有機會整爛喎
我諗住夜晚進場先拖尾
所以我應該會租2套婚紗
又可以多個造型 Very Happy
回頂端
karento
XXX.XXX.200.15

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 2:16 pm

早上唔會啦
要出外 , 拖尾會好麻煩同有機會整爛喎
我諗住夜晚進場先拖尾
所以我應該會租2套婚紗
又可以多個造型 Very Happy
回頂端
Little Angel 06Dec
XXX.XXX.179.116

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 2:20 pm

我果件婚紗係活動拖尾, 去註冊時我會用平腳, 晚宴會做番拖尾 Very Happy
回頂端
林寶堅尼
XXX.XXX.198.111

發表發表於: Fri Sep 29, 2006 2:21 pm

其實我都好怕麻煩呀, 但我又見到小拖尾果件幾靚喎, 平腳暫時未揀到呀, 諗住睇下最後一次定款有無新款返啦
我都有兩件婚紗 Laughing 晚上大拖尾呀
回頂端
Apple Chu
XXX.XXX.201.85

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 2:28 pm

林寶堅尼

拖尾影相靚d, 其實如果個尾不是太長﹐應該問題不大﹐到時叫d姊妹幫下手都得啦

林寶堅尼 寫到:
其實我都好怕麻煩呀, 但我又見到小拖尾果件幾靚喎, 平腳暫時未揀到呀, 諗住睇下最後一次定款有無新款返啦
我都有兩件婚紗 Laughing 晚上大拖尾呀
回頂端
bigblackpearl
XXX.XXX.232.24

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 2:58 pm

我會揀拖尾for日頭喺伊甸園行禮 (有段小小紅地顫行) 同埋夜晚酒樓進場.
回頂端
XXX.XXX.46.222

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 3:39 pm

bigblackpearl 寫到:
我會揀拖尾for日頭喺伊甸園行禮 (有段小小紅地顫行) 同埋夜晚酒樓進場.

我都係伊甸既hall10, 不過march-in條路太短, 如果用拖尾都可以, 不過就麻煩少少 Rolling Eyes
回頂端
bigblackpearl
XXX.XXX.232.24

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 4:23 pm

Little Angel 06Dec 寫到:

我都係伊甸既hall10, 不過march-in條路太短, 如果用拖尾都可以, 不過就麻煩少少 Rolling Eyes

我又係hall 10喎, 條路係短d, 但有拖尾又真係會靚d喎.
回頂端
mandybride
XXX.XXX.167.18

發表發表於: Sat Sep 30, 2006 8:18 pm

我有朋友用拖尾頭紗行禮﹐可以輕鬆d, 但效果都好好。

Little Angel 06Dec 寫到:

回頂端