發表主題 回覆文章
Wing724
XXX.XXX.33.74

發表發表於: Sat Sep 23, 2006 9:52 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
靚靚黃太Joanne,

Confirmed - 酒席, MUA, Cameraman & Videoman, 租衫, 婚網, 小禮物, Book左11月影新天地

其餘的下年先諗啦!!!

你有冇d wedding資料可以send比我呀? 如game, MC稿, 音樂list......

如有, 麻煩send比我呀!!!

Wing
回頂端
mimiwai
XXX.XXX.124.118

發表發表於: Sun Sep 24, 2006 2:13 am

我結婚用既化妝髮型師都有同好多明模和artist化妝, 但佢地個價錢好合理, 而且新娘妝出嚟個效果唔會無輪廓嗰啲,我爆晒瘡都同我熟晒,好勁,如果你有興趣,我pm佢d資料俾你啦.
回頂端
lalafa
XXX.XXX.187.198

發表發表於: Mon Sep 25, 2006 10:49 pm

hi emak,

The pics are beautiful!

can u pls let me know which florist and decoration u used?
and the pricing?

TIA!
lalafa
回頂端
靚靚黃太Joanne
XXX.XXX.249.137

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 10:53 am

Wing724 寫到:
靚靚黃太Joanne,

Confirmed - 酒席, MUA, Cameraman & Videoman, 租衫, 婚網, 小禮物, Book左11月影新天地

其餘的下年先諗啦!!!

你有冇d wedding資料可以send比我呀? 如game, MC稿, 音樂list......

如有, 麻煩send比我呀!!!

Wing

我要搵搵先...
音樂list都係買d英文情歌個d當晚播咋..(開序前)
回頂端
Wing724

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 12:01 pm

靚靚黃太Joanne,

唔該哂你呀!!!

等住收你的good information!!! Laughing

Wing
回頂端
SIUFAT
XXX.XXX.227.130

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 2:27 pm

Wing724
如有需要請用pm交換電郵,盡量不要在版面留下e-mail呵 Wink 謝謝合作
回頂端
Wing724

發表發表於: Tue Sep 26, 2006 2:50 pm

SIUFAT,

一時唔記得左, sorry啊!!!

Wing
回頂端