發表主題 回覆文章
venus1124
XXX.XXX.35.243

發表發表於: Tue Aug 01, 2006 3:28 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
之前佢未裝修個陣都驚驚地...
但係許生真係好好人..咩都送比我地...咁我地就book左3/10啦..
攪掂左之後去睇簡直係掂!!睇得出係比好多$$去裝修..
勁有歐陸宮廷feel~夠特別!!
我最like係個新娘房..好大..個吊燈好靚!!仲有得唱k....
見到d花牌又有曾志偉..又鄭少秋.."蛇"詩曼都有..好架勢..即刻鬆一口氣..

今日去左選帖...d帖都好多隻選..又唔會好求其..
最好都係許生...唔會話我地都落左訂而唔係點理我地..
我去咁多次煩佢佢都係咁好笑容同好好傾...
so如果去搵佢真係ok嫁..
[size=18]
[/size]
回頂端
pigc
XXX.XXX.80.159

發表發表於: Tue Aug 01, 2006 9:27 am

welcome...venus1124...

不如同mr.hui講add返射燈啦
回頂端
pigc
XXX.XXX.15.226

發表發表於: Tue Aug 01, 2006 10:41 am

venus1124,

how many tables u booked ar?
回頂端
lalachu
XXX.XXX.53.59

發表發表於: Tue Aug 01, 2006 10:45 pm

i went there tonight, their muen is very attractive and the offer is very good
回頂端
moB
XXX.XXX.101.145

發表發表於: Wed Aug 02, 2006 9:35 pm

其實我都好認同venus的講法呀!許生真係好好人,又易話為!其實我覺得皇府真係不錯,d野食都幾好食!我上次係expo 都落左訂,但之前睇過呢到個forum講到佢好差,搞到我好担心呢!但係我上過去個場到睇,個台同新娘房真係好靚,個廳又冇柱,不錯呢!同埋offer超好!

佢係一間新的酒樓,好多野都需要時間去 run 順。起碼佢地d 負責人都nice,吾似得某d集團式酒樓,持住自己吾休做,態度傲慢 (個人在expo的經歷)‥‥‥ Cool

其實各人都有各人的喜好,最緊要自己鐘意,過到自己關便好了!
回頂端
pigc
XXX.XXX.180.118

發表發表於: Wed Aug 02, 2006 9:55 pm

moB

which date u booked?
回頂端
小koko
XXX.XXX.199.67

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 11:19 am

moB 寫到:
其實我都好認同venus的講法呀!許生真係好好人,又易話為!其實我覺得皇府真係不錯,d野食都幾好食!我上次係expo 都落左訂,但之前睇過呢到個forum講到佢好差,搞到我好担心呢!但係我上過去個場到睇,個台同新娘房真係好靚,個廳又冇柱,不錯呢!同埋offer超好!

佢係一間新的酒樓,好多野都需要時間去 run 順。起碼佢地d 負責人都nice,吾似得某d集團式酒樓,持住自己吾休做,態度傲慢 (個人在expo的經歷)‥‥‥ Cool

其實各人都有各人的喜好,最緊要自己鐘意,過到自己關便好了!

咁你book左幾時? 你幾時去試過菜呀?
回頂端
moB
XXX.XXX.101.145

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 8:44 pm

我book了 07年11月呢...晚飯沒有試過呀...只去過飲茶, d 點心都幾好味, d 燒鵝幾好, 又吾肥呢! Cool

pigc 同 小koko...你地係未都係係皇府度擺酒?
回頂端
pigc
XXX.XXX.56.80

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 9:18 pm

moB,

what do u think about their decoration?
回頂端
小koko
XXX.XXX.63.114

發表發表於: Fri Aug 04, 2006 12:46 am

moB 寫到:
我book了 07年11月呢...晚飯沒有試過呀...只去過飲茶, d 點心都幾好味, d 燒鵝幾好, 又吾肥呢! Cool

pigc 同 小koko...你地係未都係係皇府度擺酒?

我只係落左deposit咋,不過仲未confirm實bigday呀
回頂端