發表主題 回覆文章
熊熊人
XXX.XXX.240.13

發表發表於: Fri Jul 14, 2006 4:28 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
各位,
我剛剛打電話俾陶小姐問佢轉唔轉顏色,佢話唔轉會用返粉紅色喎.
回頂端
mimiwai
XXX.XXX.124.118

發表發表於: Sat Jul 15, 2006 11:33 am

o個時我自己搵場地佈置改晒d色同d景
回頂端
mimiwai
XXX.XXX.124.118

發表發表於: Sat Jul 15, 2006 11:34 am

o個時我自己搵場地佈置改晒d色同d景
回頂端
ting ting ivy
XXX.XXX.165.171

發表發表於: Sun Jul 16, 2006 1:56 pm

佢地企得好硬呀 ...我尋日去expo 時"炸炸帝"去問下walk -in 同expo 差d 咩, 佢地話真係無分別....唉 Cool
回頂端
LTM & CKC
XXX.XXX.22.110

發表發表於: Wed Jul 19, 2006 10:43 pm

我已經book咗下年10月帝廷, 宜家成日留意位呢個forum, 睇下有冇資料要update, 但我見雖然北京道1號係熱門酒樓, 但都好似冇乜人傾計, 所以都忍唔住打篇嘢出來, 俾人睇下, 了解多d, 睇下邊個可以幫吓手la.....唔該哂!

我d兄弟姊妹宜家都好積極幫我留意住結婚ga嘢, 其中有1個兄弟同1個姊妹分別係上個月都係帝廷飲過, 佢地去飲之前已經同我講聲, 會在現場多加注意各項事情, 返來report番俾我知, 但佢地report俾我既結論都係一致, 就係話嗰場環境ok la, 其他嘢就好一般, d嘢食份量細碟, 全部嘢都唔match返呢間酒樓ga位置及收費應有既水準, 佢地反映完我知, 叫我去睇下點樣做可以令帝廷做好d喎, 我都想知點去反映番出來ar.... Crying or Very sad

我都想帝廷進步d, 我d賓客來到會食得開開心心咁走, 咁先唔會枉費我地咁有信心咁早去book酒席la....
回頂端
妮貓
XXX.XXX.248.238

發表發表於: Thu Jul 20, 2006 10:26 pm

ting ting Ivy, LTM & CKC,
我都打算book帝廷07年10月,請問你地知唔知如果只係擺十五圍,間開個場,後面有其他人食晚飯,出入又係同一個門口,會唔會好古怪呢﹖謝.
回頂端
wing&kit
XXX.XXX.98.104

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 4:08 am

LTM & CKC 寫到:
我已經book咗下年10月帝廷, 宜家成日留意位呢個forum, 睇下有冇資料要update, 但我見雖然北京道1號係熱門酒樓, 但都好似冇乜人傾計, 所以都忍唔住打篇嘢出來, 俾人睇下, 了解多d, 睇下邊個可以幫吓手la.....唔該哂!

我d兄弟姊妹宜家都好積極幫我留意住結婚ga嘢, 其中有1個兄弟同1個姊妹分別係上個月都係帝廷飲過, 佢地去飲之前已經同我講聲, 會在現場多加注意各項事情, 返來report番俾我知, 但佢地report俾我既結論都係一致, 就係話嗰場環境ok la, 其他嘢就好一般, d嘢食份量細碟, 全部嘢都唔match返呢間酒樓ga位置及收費應有既水準, 佢地反映完我知, 叫我去睇下點樣做可以令帝廷做好d喎, 我都想知點去反映番出來ar.... Crying or Very sad

我都想帝廷進步d, 我d賓客來到會食得開開心心咁走, 咁先唔會枉費我地咁有信心咁早去book酒席la....

係law.....我都想佢好d,做得高級d,咁先不枉我地d sis咁神心去book ga ma... Wink

上次專登去飲茶,環境係好,但食物同services一般,尤其係services真係麻麻...d伙計好似嚿飯咁.....又企o係人地後面睇人地d報紙wor...... Confused 好似唔得專業同唔襯番個location law.... Crying or Very sad

之後我地周圍睇下,發現有d問題:
1.個魚缸dirty,有好多青苔
2.新娘房到門個門鎖闌左,得個窿又唔整
3.新娘房度d椅套好縐唔燙
4.個廁所嘅掉抺手紙嘅廁紙law肉酸,唔得

雖然都係好minor嘅野,但就係從小節反映到佢地專業嘅程度.....睇黎就麻麻嘞~ Sad 希望到bigdate嗰日會有進步,尤其d services,我真係希望唔會再見到一嚿嚿飯o係度飄...... Rolling Eyes
回頂端
wing&kit
XXX.XXX.98.104

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 4:21 am

妮貓 寫到:
ting ting Ivy, LTM & CKC,
我都打算book帝廷07年10月,請問你地知唔知如果只係擺十五圍,間開個場,後面有其他人食晚飯,出入又係同一個門口,會唔會好古怪呢﹖謝.

hi 妮貓~ Razz

基本上您唔包場嘅話個個佢都係間同一個廳比您~即係話15圍同24圍都係一樣個地方,所以我覺得您15圍都ok(星期1-5先可以擺15圍ga bor...),我原本plan擺22圍到,但個場相對就太窄嘞,所以依家plan就算唔夠25圍都包場~

至於驚後面有其他人食晚飯,出入又係同一個門口,咁我覺得都冇咩所謂啦,反正都包唔到個場,而且我覺得佢嗰度應該唔會有太多人上去食飯,同埋人地見到您有酒席可能都唔會去嘅,最重要係陳經理話8點幾就會截客唔比人上去食wor(唔知真唔真)如果係嘅話都唔太騷擾嘅~ Wink
回頂端
LTM & CKC
XXX.XXX.198.128

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 1:29 pm

wing&kit 寫到:
LTM & CKC 寫到:

係law.....我都想佢好d,做得高級d,咁先不枉我地d sis咁神心去book ga ma... Wink

上次專登去飲茶,環境係好,但食物同services一般,尤其係services真係麻麻...d伙計好似嚿飯咁.....又企o係人地後面睇人地d報紙wor...... Confused 好似唔得專業同唔襯番個location law.... Crying or Very sad

之後我地周圍睇下,發現有d問題:
1.個魚缸dirty,有好多青苔
2.新娘房到門個門鎖闌左,得個窿又唔整
3.新娘房度d椅套好縐唔燙
4.個廁所嘅掉抺手紙嘅廁紙law肉酸,唔得

雖然都係好minor嘅野,但就係從小節反映到佢地專業嘅程度.....睇黎就麻麻嘞~ Sad 希望到bigdate嗰日會有進步,尤其d services,我真係希望唔會再見到一嚿嚿飯o係度飄...... Rolling Eyes

你都好眼厲喎, 咁minor都俾你睇到, 我只係俾1st deposit上過去咋, 之後都冇去過, 我諗等佢地換新backdrop後再去視察吓環境, 同埋去反映下意見先得.....haha Very Happy
回頂端
hammercat
XXX.XXX.108.193

發表發表於: Fri Jul 21, 2006 2:02 pm

請問帝廷送個d洋酒同紅酒,係乜牌子架?同質量得唔得呢?
回頂端