發表主題 回覆文章
comeonchu
XXX.XXX.203.138

發表發表於: Tue Jun 13, 2006 9:41 pm

廣告贊助 [隱藏]
hana 寫到:
我用個小透明既食物袋仔入住兩件cookies, 再綁條絲帶同加個gift tag. 都okay ga Very Happy

你可以留email 嗎? 我可以send d 相比你睇 Wink

Hi hana

would you pls kindly send me some photos. Thanks!
comeonchu@hotmail.com
回頂端
hana
XXX.XXX.145.60

發表發表於: Tue Jun 13, 2006 11:04 pm

photos sent to all of you la. i also included the details on the packing too. wish the info will be useful! Very Happy
回頂端
Man Man(2)
XXX.XXX.36.130

發表發表於: Wed Jun 14, 2006 9:47 am

Hi Hana,

Thanks for your sharing Very Happy
回頂端
**Joyce**
XXX.XXX.184.9

發表發表於: Thu Jun 15, 2006 2:17 pm

hana,

你真係整得好靚呀 Laughing 好有心思, 睇完我都好想整呀 Embarassed 希望到時有時間啦 Embarassed
回頂端
hana
XXX.XXX.145.204

發表發表於: Thu Jun 15, 2006 10:34 pm

thank you for all your compliments. wish your guests will like your wedding favours too! Very Happy
回頂端
12月pooh
XXX.XXX.119.202

發表發表於: Sat Jun 17, 2006 11:26 am

hi hana

我都有諗過整曲奇架,你提早幾多日整呀,我平時整既曲奇呢就可以keep到1個月既,我有諗過提早少少焗完放係密實袋度,提早1-2日先pack。

但係又怕到時太多野忙會唔得閑囉!

我都想睇下你點樣pack cookies呀,可以email給我麻?
sctan0807@yahoo.com.hk
回頂端
hana
XXX.XXX.207.61

發表發表於: Mon Jun 19, 2006 11:28 pm

hello pooh, sent la. pls check mail Wink

我係星期五wedding, 星期一or星期二開始整既, 我冇問哂d朋友既comments, 不過好幾個都話好食, 仲好鬆化, 但有一個朋友攞左番去比媽咪食, 佢媽咪就話"諗"左d, 可能因為嗰件整左好耐? haha, 不過我已經係放在密實盒架啦, 我諗我整既時候係5月, 潮濕d, 都冇咁好. Laughing
回頂端
Dull Dull
XXX.XXX.239.10

發表發表於: Fri Jun 30, 2006 3:39 pm

HANA,

你好勁呢!
我都係打算做COOKIES! 但就驚要花很多時間及唔放得耐, 又驚結婚前幾日會好忙.
聽見你的客人都覺得鬆脆, 可否SHARE你的相及食譜給我呢?

mcdull_wedding@hotmail.com
回頂端
MY_WWK
XXX.XXX.173.98

發表發表於: Fri Jun 30, 2006 4:37 pm

hana,

看過你的分享後,我亦試過自己焗曲奇,感覺都ok..
上星期我去過上海街,仲發現一個"囍"字的模,好想整d"囍"字曲奇
但因為我會有約25圍,我驚我會整唔切....

可唔可以都將食譜同packing資料send比我呀?

謝謝!
回頂端
MY_WWK
XXX.XXX.173.98

發表發表於: Fri Jun 30, 2006 4:38 pm

sorry

唔記得留email!

mk_wedding2006@yahoo.com.hk
回頂端