發表主題 回覆文章
BH
XXX.XXX.14.25

發表發表於: Tue Apr 04, 2006 4:09 pm

廣告贊助 [隱藏]
你地好呀 ....
我WEDDING時係book幸福宣言o既 ...

當時我係無指定photographer架, 陸豆同Alex都係同我傾o既sales幫我安排o既 ~ 不過我落單前有睇過Howard的相, 真係幾好風格 ~ 當時都有問過佢有無期, but full左 ~ 後尾我交o的相片比佢地整opening video, 同Howard都有o的交流, 發現佢個人都係一樣咁有風格o架 ~ 後尾諗, 唔知佢係咪老細呢 ~ 感覺有o的似 ~~ Embarassed

我o既comments post左o係另一條thread度 ~ 懶得再打, 我post條link出o黎啦 ~~ Cool

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=16217&s...

We love because He first loved us.
回頂端
Z6Z6
XXX.XXX.45.148

發表發表於: Tue Apr 04, 2006 4:20 pm

車路士 寫到:
我Big date 係11月, book左幸福宣言. 唔知好唔好呢? 有無人可以分享吓?

請問地址係邊啊, 請pm俾我啦... Razz tks Very Happy
回頂端
車路士
XXX.XXX.68.6

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 12:16 am

z6z6, Paul ^^,

pm左啦, check下啦 Surprised
回頂端
車路士

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 12:21 am

~Catcat~ 寫到:
車路士 寫到:
~Catcat~ 寫到:
hi~~~~ 你地好啦, 我都 book 左幸福宣言呀, 我 big date 係 07年3月31呀, 你地 join 左咩 package 呀, 我 join 左 $3,388 + $800 (即日剪片), 但佢地 sales 影功, 所以咩都冇得送!!

我揀左$3388 package. 加左手400指定howard影.

HI~ 車路士!! why 你要揀 howard 既, 你之前有朋友影過呀!?

catcat,

我睇過d相, 其實唔同既photographer都影得好好, 不過我比較喜歡howard影果d. 我都唔知係佢影, 我問係邊果photographer影, 佢地講我咪book佢law.
回頂端
車路士

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 12:30 am

BH 寫到:
你地好呀 ....
我WEDDING時係book幸福宣言o既 ...

當時我係無指定photographer架, 陸豆同Alex都係同我傾o既sales幫我安排o既 ~ 不過我落單前有睇過Howard的相, 真係幾好風格 ~ 當時都有問過佢有無期, but full左 ~ 後尾我交o的相片比佢地整opening video, 同Howard都有o的交流, 發現佢個人都係一樣咁有風格o架 ~ 後尾諗, 唔知佢係咪老細呢 ~ 感覺有o的似 ~~ Embarassed

我o既comments post左o係另一條thread度 ~ 懶得再打, 我post條link出o黎啦 ~~ Cool

http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=16217&s...

We love because He first loved us.

BH,

完全認同你既說話. 我表弟上個月結婚, 咁岩又係howard影, 佢果日衣著有d wea... 好似好無心機咁, 我都好想睇下佢d相影成點. 唔知呢d係咪叫藝術家脾氣 Rolling Eyes 但我之前已經加左$400 book左佢, 所以我都想知有無人比佢影過. 大家可以share下邊個photographer好.
回頂端
Kero Kero
XXX.XXX.24.240

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 12:34 am

HI,

Can you PM me the address and telephone number. thanks.

Kero Kero
回頂端
kela
XXX.XXX.97.143

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 6:14 pm

佢地老闆叫 alan,我 book 左佢呀,要另加 $600 呀
回頂端
~Catcat~
XXX.XXX.44.49

發表發表於: Wed Apr 05, 2006 11:06 pm

kela 寫到:
佢地老闆叫 alan,我 book 左佢呀,要另加 $600 呀

WA!!! 乜 alan 影仲貴呀, 要 600蚊, howard 都係 400 姐!!!
不過我依家冇 book 實邊個架, 佢話佢地 total 有 5 team 人, 唔知 howard 同 alan 會唔會 only 接影埋 snap shot 果 d case 呢!? 你地係咪影埋 snap shot 架??
回頂端
大JO
XXX.XXX.196.101

發表發表於: Thu Apr 06, 2006 12:30 pm

Hi,

May I have their website, package or contact for ref. Pls send to
cassanlee@yahoo.com.hk
回頂端
kela
XXX.XXX.104.193

發表發表於: Thu Apr 06, 2006 8:58 pm

我無揀 snap shot 呀,但佢地話如果你揀埋 snap shot 就揀邊個師傅都唔洗加錢,但我覺得 snap shot 個 plan out 左我地 budget 啦
回頂端