發表主題 回覆文章
亞 moon
XXX.XXX.38.138

發表發表於: Thu Nov 10, 2005 11:45 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    我 04年5月去過西歐,跟團去左 7個國家,雖然成日塔車,塔到傻傻地,但都好開心,最鍾意係瑞士同法國,個巴黎鐵塔超靚,由其睇到佢著燈個下,我地成團人都嘩嘩聲,攪到我地好似好大鄉里咁添~~不過真係第一次見,好靚~~
    個時我地去係日長夜短,個邊時間成夜晚 8:00 先開始黑,真係都幾得意架~~天氣就開始轉暖,約 15 度左右
    回頂端
    qq~~
    XXX.XXX.157.207

發表發表於: Fri Dec 16, 2005 1:34 pm

我出年三月尾四月會去歐洲呀, 粗略睇過
    應該淨返 荷蘭 + 比利時巖呢個時候去

請問其他有經驗人士, 自由行 + honey moon + 三月尾四月呢個季節, 仲可以有邊 d 選擇呢?

hor yin
    如果去瑞士, 搭荷蘭同比利時會唔會方便呀?

MANY THANKS
    回頂端
    Mao
    XXX.XXX.153.153

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 12:38 am

各位sisters!
    仲有兩個星期...你地報左團未???
    我今日報左康泰歐洲7國11日...2/4凌晨機...你地會唔會一齊去呀??
    mao
    回頂端
    kitty shiu
    XXX.XXX.71.87

發表發表於: Sun Mar 05, 2006 11:07 pm

Hi All,

我上年11月參加永安團去西歐,
    瑞士雪山真係真係好靚呀, 導遊間中會係長途車
    上播放VCD及 CD, 好似去到雪山佢會播D英文歌出o黎.
    我覺得好浪漫 Very Happy
    回頂端
    小米
    XXX.XXX.190.234

發表發表於: Thu Mar 23, 2006 8:32 pm

我都係諗住去西歐honeymoon,之前去過d旅行社問過吓,原先諗住捷旅,但係又有埃及意外發生,睇過永安同康泰,都係唔知邊間好,有無姊妹可以比d意見,我會五月尾去.
    回頂端
    小矮人
    XXX.XXX.59.204

發表發表於: Mon Apr 03, 2006 10:31 am

昨日和老公去了旅行社, 原來團十多天都有一些是去歐洲三至四個國家的, 故現在都是比較下先再作決定。
    回頂端