發表主題 回覆文章
XXX.XXX.105.194

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 9:47 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我也是選大會堂呀! Very Happy
希望在下午呢.
回頂端
小 bon
XXX.XXX.174.239

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 10:25 pm

我都係6月17號結婚, 開頭諗住呢日唔係成個月最好日而冇人一樣, 但而家發現起碼有你], 好開心. Very Happy

教堂: 恩福堂
教堂佈置:弟兄姊妹
影相:新天地 & 現代經典
餅咭:美心,唐餅未買
酒樓:尖沙咀翠亨村
租衫:溫馨
化妝:Alice Law (百利)
攝影:專業制作
租車:酒樓包5小時, 另外會借屋企29座
帖:未印
觀禮咭 : 有2個朋友都設計緊, 不過未confirm

Hi sister,

你決定鬫磏妙嚘q同金句未呢? 我仲未諗掂, 而且司琴都未confirm當日可以到.

Hi Teresa / 米,

希望你]都咧鴞n巀w Wink
回頂端
XXX.XXX.232.58

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 10:48 pm

ha... 很開心又有一個相同啦 Very Happy
我們這天不是大好日子
但起碼還有我們幾個同一天呢~
回頂端
XXX.XXX.126.253

發表發表於: Fri Mar 03, 2006 5:24 pm

teresa

今朝好刺激呀~~
你點呀?好彩大會堂不多人book
看到還有很多。。
但紅棉道不用10分鐘就full 了。。。
回頂端
teresa
XXX.XXX.9.28

發表發表於: Fri Mar 03, 2006 10:35 pm

真係好激呀!!!
我係16号籌,次序係7號
我想選12:00-12:30
米 : 係呢! 你點呀!
回頂端
XXX.XXX.212.162

發表發表於: Sat Mar 04, 2006 12:35 am

我是10号籌, 次序係4號
我想選3:00-3:30
我們17號見啦~Wink
um... 可以plan下個rundown啦
回頂端
sister
XXX.XXX.2.158

發表發表於: Sat Mar 04, 2006 1:53 am

小bon:
好開心大家都是同一日wedding!!
Very Happy 行禮金句仍未有頭緒....現在搵返之前弟兄姊妹行禮rundown作參考,而歌反而search中,有一首叫 「天地讚美」好好聽,雖不是結婚歌,但到敬拜part時會用,而我有日上了基道書樓試聽一些結婚詩歌cd,都有3-4隻
回頂端
小 bon
XXX.XXX.224.228

發表發表於: Sat Mar 04, 2006 10:42 am

米 & teresa,

10號同16號都應該可以揀到合心水黈伅, 恭喜晒! Very Happy

sister,

天地讚美真係好聽, 都好多人用鰡B禮度o架, 同埋通常係第1首歌.
因為結婚詩歌cd都幾貴, 而且我又唔會平時聽, 所以我係買琴譜 (通常出cd都出埋琴譜) - 如果我真係決定用o個羉q都唔駛再買譜 Wink
回頂端
sister
XXX.XXX.1.188

發表發表於: Fri Mar 24, 2006 11:40 pm

hi all:
你們現在prepare 成點呀??
我在上星期剛comfirm好晚裝,褂及婚紗,
小bon, 我知道你都在溫馨choose 衫,comfirm 好未呀?

現在則prepare invitation card,婚禮程序......,好細微既野...覺得好似好多野未做..... Shocked
回頂端
XXX.XXX.105.114

發表發表於: Sun Mar 26, 2006 4:16 pm

我依家做緊個rundown
也想好card點做, 但還沒找到邊到印牛油紙平...
其他的東西prepare好耐lu...
回頂端