發表主題 回覆文章
PCPC
XXX.XXX.192.226

發表發表於: Thu Feb 23, 2006 1:49 pm

廣告贊助 [隱藏]
BH,

你講既野,我好認同呀!!

我都有咁既情況同感覺!! 好多間公司都係以錢為目標,都冇個心搞好dd野!!!

好似攝影公司咁呀,之前明明做好左research,見好多人都話好先去睇,睇左比較左先join啦,.點佑最近又有好多人投訴lee間公司,真係好擔心呀!!

sister wedding到依家都係好評如潮,好放心呀!!!
回頂端
JasmineChan
XXX.XXX.59.178

發表發表於: Fri Feb 24, 2006 9:24 am

多謝晒大家o既意見呀...

睇o黎我都係時候約阿 ken 睇下佢仲有無期了.... Smile
回頂端
ccyin (1)
XXX.XXX.158.243

發表發表於: Fri Feb 24, 2006 11:00 pm

我之前都有contact過Ken, 佢地真係好nice, 同埋佢地隻狗仔好cute好乖~ 我而家都仲未confirm佢地, 諗住過埋expo先, 因為Ken佢地話我唔晒咁早book都得, 仲講笑話"乜你地唔怕揀左黑店咩?"

回頂端
PCPC
XXX.XXX.192.226

發表發表於: Sat Feb 25, 2006 12:26 pm

ccyin,

係呀,ken真係好好人!! 其實佢都叫我唔洗咁早book架,但我想早d firm實,咁搞掂多一樣野,咪安心d!!!
回頂端
ccyin (1)
XXX.XXX.29.92

發表發表於: Sat Feb 25, 2006 12:57 pm

請問各位, 我想問下佢地係咪會free好多野架? 個價係不變既?
回頂端
BH
XXX.XXX.0.24

發表發表於: Mon Feb 27, 2006 11:18 am

ccyin (1) 寫到:
請問各位, 我想問下佢地係咪會free好多野架? 個價係不變既?

佢會睇你個{地去suggest ... 我地本身好鐘意佢個大喜字backdrop, 不過佢會話我地知, 我地個{個底版唔suitable去做呢隻backdrop, 叫我地唔好浪費$ ... 佢有個standard package, 唔會hardsell你加乜加乜 ... 有o的o野我無要求, 佢覺得係需要o既, 佢仲會free比我tim ...
所以我覺得佢係好為o的客著想, 唔係只做眼前一兩單生意, 係做個口碑 ~ Rolling Eyes
good呀 ~~~~ Very Happy
回頂端
sandy5
XXX.XXX.99.153

發表發表於: Wed Mar 01, 2006 11:59 pm

please send me the info
sandy5hk@yahoo.com.hk
回頂端
fc2006
XXX.XXX.5.168

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 1:02 am

pls send to

chanfrank2005@gmail.com

thanks
回頂端
drm
XXX.XXX.249.34

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 10:45 am

BH & clala,

請問你們共用了多少$$? 又包齯偵?

BH, 其實我都喜歡攘hina backdrop!!!Standard package 可用這懺ackdrop嗎?
回頂端
BH
XXX.XXX.0.24

發表發表於: Thu Mar 02, 2006 12:11 pm

drm 寫到:
BH & clala,

請問你們共用了多少$$? 又包齯偵?

BH, 其實我都喜歡攘hina backdrop!!!Standard package 可用這懺ackdrop嗎?

你去佢個website(photo album)度有晒price list 同包o的咩ga啦 ~
我banquet就加左少少錢, 因為我要用新鮮花做個backdrop ~
church DIY呢就無加到錢, 有basic的花球, ^裙, 角花, 油畫角花, big花柱x2 ....

中式BACKDROP應該不用加錢的呀, 除非你要佢新整一D好complicated的手作仔出o黎, e.g. 一條dragon啦 ... Rolling Eyes

We love because He first loved us.
回頂端