發表主題 回覆文章
Kar Kar
XXX.XXX.12.81

發表發表於: Fri Oct 28, 2005 9:04 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
Dear Mushroom,

吟可能係coupon + upgrade package 既關係...我既意思係$3688已經有我之前講既野...但用coupon upgrade可能佢地緊係唔會比番吟多野你的...我重要去多次揀相啊...

台灣我揀左 France Star (法國巨星)啊...

Kar Kar
回頂端
小蛋媽咪
XXX.XXX.97.141

發表發表於: Thu Jan 05, 2006 12:11 am

我係新加入架! 各位好呀!

我只係book左教堂同酒席jar...係咪已經好炆喇? 開始有d擔心呢
回頂端
小可爱
XXX.XXX.139.164

發表發表於: Fri Jan 06, 2006 7:25 pm

小蛋媽咪, 你book左边间教堂呀? confirm or not?
我都只係book左教堂同酒席,我book Kowloon district, how about u?
你知道About 恩磐堂吗? is it very old?
回頂端
kaka
XXX.XXX.182.222

發表發表於: Sat Jan 07, 2006 11:56 am

各位好,

我係新加入ge. 我係10月8結婚, 暫時已做左:-
1/ 影結婚相 (台灣) 2/買左西餅card 3/book左當日攝影+錄影師
4/ book左酒席 (中環大會堂-美心皇宮) 5/book 左租衫 (janny wong)
6/ 有mua (朋友幫手)

依家好似仲欠:
1/唐餅 2/未安排新郎,伴娘衫 3/印帖 4/兄弟,姊妹團 5/當日既時間表
6/請咩親朋戚友 ......

我都唔知仲有咩應該準備啦 ?? 你地有無咩意見呢, 仲有我對過大禮 , 回禮既野全無認識, 點算.... . 唉... !! Rolling Eyes

頭先見到有人講book註冊場地, 我都想book紅棉道, 我會同一日註冊,所以最早要6月24日book上網排隊, 但係我唔知應該幾點開始排呢 ??

Laughing
回頂端
可愛B~~
XXX.XXX.131.159

發表發表於: Sat Jan 21, 2006 8:56 pm

大家好呀!我都係10月8日大日子,
到目前為止我影左婚紗相,同埋book左酒席....,
其他都未攪.......好似唔知從何入手咁,
講到攝影方面,本身考慮緊唔攝錄......,
唔知大家又有d咩意見呢??
回頂端
咕咕
XXX.XXX.213.129

發表發表於: Wed Jul 26, 2006 1:33 pm

我都係8/10/2006, 你地幾時過大禮呀........
幾時安床呀 ???? 有無好時間參考下呀! thx! Laughing
回頂端
咕咕

發表發表於: Wed Jul 26, 2006 3:12 pm

請問你地知唔知道 烈酒 去邊度買呀????有無平靚正架 ??
回頂端
幸運琪琪
XXX.XXX.37.64

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 3:00 am

咕咕 寫到:
我都係8/10/2006, 你地幾時過大禮呀........
幾時安床呀 ???? 有無好時間參考下呀! thx! Laughing

我就9月2日過大禮,你呢?
話時話,安床我都未定邊日,洗唔洗擇日架? Shocked
回頂端
咕咕

發表發表於: Thu Aug 03, 2006 11:39 am

幸運琪琪 寫到:
咕咕 寫到:

我就9月2日過大禮,你呢?
話時話,安床我都未定邊日,洗唔洗擇日架? Shocked

我是9月3日....
安床會於07/10 OR 08/10當日下午回家, 因家只有一張床老公要起床才做...
回頂端
QKAN
XXX.XXX.84.142

發表發表於: Wed Aug 09, 2006 9:51 am

hi all:
我9月1號過大禮呀 Laughing Laughing
係唔係一定要安床咖??呢個步驟代表咩?有咩用?我咩都唔識~希望大家多多提點 Embarassed Embarassed
回頂端