發表主題 回覆文章
咕咕豬
XXX.XXX.164.31

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 12:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
我在香港迪士尼(海景陽台客房)映左婚紗相
估唔到露台細細但映出黎都幾特別呀
果日好好天,藍天白雲,又要海和草地,
看來好像台灣的拍攝場地..
我仲映埋夢幻客房個按摩浴池添呀
我地映左好多張呀...
如果大家唔係係迪士尼擺酒
大家都可以考慮下咁樣去映相... 都幾好玩呀..
回頂端
Jessie Toys
XXX.XXX.15.243

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 3:24 pm

咕咕豬,
八卦d問句, o係迪士尼酒店d房個陽台望唔望到(or影唔影到)迪士尼樂園o架?
回頂端
小小米奇
XXX.XXX.228.8

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 4:31 pm

咕咕豬,

我都係路過的,,我想問下呢d攝影公司係迪士尼指定的,還是自己找的,,我見其他姊妹在disney forum到都談及搵cdl & ml,,我都想八卦下,,因為我無疑$$$係迪士尼擺酒,不過影相都可以考慮..
回頂端
Jessie Toys

發表發表於: Wed Nov 30, 2005 5:50 pm

小小米奇,
你個"個人頭像"好靚呀! 有冇一個大d resolution o既 file 呀? Send比我得唔得?
jessie_toys@yahoo.com.hk
回頂端
小小米奇

發表發表於: Thu Dec 01, 2005 11:22 am

Jessie Toys 寫到:
小小米奇,
你個"個人頭像"好靚呀! 有冇一個大d resolution o既 file 呀? Send比我得唔得?
jessie_toys@yahoo.com.hk

Jessie Toys

你比個e-mail我呀,,我返到屋企先send比你呀,,好嗎?
回頂端
小小米奇

發表發表於: Thu Dec 01, 2005 11:29 am

Jessie Toys

我你其他forum見到你都係好似會係disney影wedding photo,其實係點架,,其實我都好想係disney擺酒,,不過無咁多元$$,,如果可以比多一兩年時間我同bf儲$$的話就可以,,因為我由細都勁like mickey,所以見你們話可以有得影相都想影埋一份..所以想知d詳情....
回頂端
Jessie Toys

發表發表於: Thu Dec 01, 2005 12:42 pm

小小米奇,

我其實仲諗緊影唔影呀...

據我所知, 要想o係Disney影結婚相, 一定要o係Disney擺酒, 咁先至可以book佢o既婚紗攝影, 我暫時知有兩間公司同Disney合作影o既, 一間係羅浮宮, 一間係蒙羅麗莎, Disney應該會安排你o係好早(5、6點果種早)會合化妝師set頭化妝, 到8點左右就去theme park影相, 你只可以o係城堡前後同旋轉木馬影相, 其他地方都唔得, 如果你有多餘錢, 可以請d characters同你一齊影, 影到9點開門, 就會同你去Hollywood同Disney酒店影, 都一樣唔係你鍾意影邊就邊, 係set好o既...

如果你唔會o係迪士尼擺酒, 我諗你應該冇可能o係入面影婚紗相... Crying or Very sad

我又唔係特別鍾意米奇米妮, 我有少少鍾意唐老鴨, 勁鍾意巴斯光年, 不過迪士尼話唔可以請巴斯光年來我個婚宴, 好唔開心... 所以我覺得你勁鍾意米奇真係好幸福...

我個e-mail: jessie_toys@yahoo.com.hk, 你e個大d size o既圖比我啦~ thx
回頂端
小小米奇

發表發表於: Fri Dec 02, 2005 10:04 am

Jessie Toys

我已經send左比你啦,,你check下啦..

照你咁講,,我即係無機會去影啦,,,嗚嗚..... Crying or Very sad Crying or Very sad 巴斯光年真係好大隻,,特別係上身,,我去disney玩時同佢影相仲成日撞到我頭添,,,係唔係呢個原因disney所以唔比呢,,
回頂端
Jessie Toys

發表發表於: Fri Dec 02, 2005 11:28 am

小小米奇,
我收到喇, thank you晒 Very Happy
請唔到巴斯光年... 唔係你講o既原因, 人o地有訓練o架嘛, 如果用呢d原因唔比人請, 笑大人個口~
而且Disney d人唔會咁樣答野o架, 因為會破壞一對新人o既幻想o架嘛, 最多都係同你講: 胡迪又比人捉o左呀, 巴斯光年因為要去救佢, 所以果日唔得閒; 又或者會話, 巴斯光年唔係維多利亞時代o架, 所以冇可能出現o架喎云云... Cool
就等於小熊維尼個機動遊戲壞o左, d人都會話: 小熊維尼唔小心倒瀉蜜糖, 所以要清理下云云... Wink
回頂端
melodymelody
XXX.XXX.188.18

發表發表於: Mon Dec 05, 2005 8:07 pm

Hi,

I also decided to have photos in Disney HK. Could you send your photos to me. My email: melodylie@mymelody.com

Thanks you
回頂端