發表主題 回覆文章
jojo79
XXX.XXX.168.169

發表發表於: Thu Aug 25, 2005 11:29 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
    陳師奶,

原本都有想過去埃及,但好多朋友去完d comment都不太好,所以無再考慮,妳有乜好介紹,我出年4月中big day,未定去邊....

jojo
    回頂端
    redcopaa
    XXX.XXX.225.140

發表發表於: Fri Aug 26, 2005 4:39 pm

我想問0下, 一般團都會安排有幾日住船上,船上有什麼設施? 是否2人一房?
    又上船又落船, 那麼遊覽的時間會否得番好少?

redopaa
    回頂端
    亞 moon
    XXX.XXX.38.138

發表發表於: Thu Nov 10, 2005 11:38 pm

我地岩岩 10月去完埃及,好好玩,有 d 仲好似奪寶奇兵 feel 添,不過唯一唔好就係超級熱,由其係樂蜀去帝皇谷個度,有成 43 度左右,真係好辛苦架,不過熱得辛苦黎,整個旅程都好好玩~~

我地係船度要住 3日,2人一房,個幾日都好輕鬆架,只係得幾個神殿睇,但最悶既係去最貴個個阿布辛貝神殿,若果你唔去,就要係船上成日,不過我地有 d 團友唔去都有得著既,佢地去左市集度買野,行左成日,仲買左好多添~~

但總括黎講,都真係後生去好,若果唔係老左去行既話,會好辛苦,但係咪話老既就唔好去呢?咁又唔係喎,我地個團有個 79歲既伯伯,佢不知幾勁,行足全程,都無話過辛苦,仲邊度都參加行添,只係話塔飛機辛苦咋~~所以老人家,身體健健康康都去得既~~因應自己體能應付啦~~
    回頂端