發表主題 回覆文章
Sabrina819
XXX.XXX.23.165

發表發表於: Sat Oct 15, 2005 5:41 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
我同我男朋友BIG DAY係1月14日,今日下晏我地去左映月樓睇過環境同埋餐單價錢,招呼我地o個個係林生,因為我要擺18圍,所以可能要係3/F,但係我睇過4/F覺得好似望個海景靚D,同埋個場係長方型會好過3/F L型,不過人數真係CUT唔到去14-15圍,想問下有冇人諗住或者已經BOOK左呢度?有冇BARGAIN到D咩?希望大家可以交流下~
回頂端
Sabrina819
XXX.XXX.23.141

發表發表於: Sat Oct 15, 2005 5:42 pm

Sabrina819 寫到:
我同我男朋友BIG DAY係1月14日,今日下晏我地去左映月樓睇過環境同埋餐單價錢,招呼我地o個個係林生,因為我地要擺18圍,所以可能要係3/F,但係我睇過4/F覺得好似望個海景靚D,同埋個場係長方型會好過3/F L型,不過人數真係CUT唔到去14-15圍,想問下有冇人諗住或者已經BOOK左呢度?有冇BARGAIN到D咩?希望大家可以交流下~
回頂端
v3694
XXX.XXX.212.213

發表發表於: Sat Oct 15, 2005 11:27 pm

Hi Sabrina819:
我都book左映月樓,係07年2月11呀,我book左4/f,我得12圍左右,不過而家暫訂14圍,到時先算啦 Smile
回頂端
Sabrina819
XXX.XXX.23.139

發表發表於: Sun Oct 16, 2005 8:38 am

hi v3694,

你就好啦!坦白講我同我男朋友都鍾意4/F多過3/F,但係由於我男朋友成家得佢一個仔,同埋第一次搞喜慶事,所以佢屋企人先請左咁多親朋戚友,變左一定要坐3/F,你BARGAIN到D咩?
回頂端
v3694
XXX.XXX.214.196

發表發表於: Sun Oct 16, 2005 11:48 pm

Hi Sabrina819:
我好冇用呀,咩都冇BARGAIN到,不過我就唔係好like佢地送0既少少佈置,咁佢地話有間叫妍楓的佈置公司同佢地合作開,叫我搵佢地,唔知好唔好咖呢,你地有冇聽過呢? Rolling Eyes
回頂端
Chihiro
XXX.XXX.121.165

發表發表於: Tue Oct 18, 2005 9:19 am

I couldn't bargain anything as Mr. Lam said all they could provide are included in the list already.
回頂端
嘉芙蓮
XXX.XXX.64.61

發表發表於: Tue Oct 18, 2005 1:28 pm

好似 Chihiro咁,林生都咁同我講呀 !!  Rolling Eyes
回頂端
tubbytoast
XXX.XXX.32.86

發表發表於: Sun Nov 06, 2005 10:09 pm

我亦一樣,乜都bargain 吾到。不過講真,我想要的佢已經包晒係個價度,無乜特別野我仲想要lu....其實咁都幾好呀,不用浪費大家的時間嘛~

我係擺3/f,L 形其實都有少少怪,不過咁ARM 我有幾枱同一單位既賓客,我諗住擺晒果幾枱一齊LO....

呢排有無人係映月樓擺酒呀?自裝修後好似都無乜人提起既......
回頂端
v3694
XXX.XXX.227.44

發表發表於: Mon Nov 07, 2005 12:09 am

係lu,我都覺冇人講,雖然裝修前我未去過,但我覺得除左樓底唔夠高之外,其他野都好ok,個場又靚,我book左4/f
另,唔知各姊妹有冇打算搵佈置呢,都唔知邊間好 Rolling Eyes
回頂端
Chihiro
XXX.XXX.121.165

發表發表於: Mon Nov 07, 2005 3:25 pm

right. seems that no many messages on 映月樓 recently.

Hope that sisters who have held the banquet at 映月樓 after their renovation can leave a few words here for our reference la.

Do you all know whether the 主家席 at 4/F is near to the backdrop or not?

Where will they put the tables for playing mahjong?

How's the lighting?

I think lots of questions ar....
回頂端