發表主題 回覆文章
小琳琳
XXX.XXX.14.184

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 1:31 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
angela_chan

係丫要減60lb 我而家做住gym先
遲d下年年頭到會改游水

我有16x高
最肥有210lb 呢二個星期係咁做gym同節食咁
上星期減左3lb 今個星期未開始
希望可以減到啦

我減肥都算ok
我試過用我既方法都減左3xlv
所以~~~大家加油啦!!!!!!!! Embarassed
回頂端
小琳琳
XXX.XXX.14.184

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 1:33 pm

angela_chan

係丫要減60lb 我而家做住gym先
遲d下年年頭到會改游水

我有16x高
最肥有210lb 呢二個星期係咁做gym同節食咁
上星期減左3lb 今個星期未開始
希望可以減到啦

我減肥都算ok
我試過用我既方法都減左3xlv
所以~~~大家加油啦!!!!!!!! Embarassed
回頂端
May827
XXX.XXX.172.93

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 1:06 pm

小琳琳

我都打算回小禮物,但回小禮物又好煩喎,因為怕d親友唔鍾意放晒o向張^度唔拎走,咁會好心傷架 Crying or Very sad ,所以我宜家諗緊同問鴭P邊既朋友覺得乜洃p禮物佢]係會一定拎走既,但好多都話朱古力,但我有次去飲我朋友就係送朱古力,成圍人都無拎走好似晒晒d心機咁~~~~所以好煩

麗達

我]下努力呀~~~~希望我同你都可以選擇到自己相要既註冊處就好lu~~~~,你等緊去台灣影相呀??我下星期去ml影相喇,好緊張

May
回頂端
老sam
XXX.XXX.231.72

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 4:40 pm

Hi 各位,

我係新join黎呢度架, 不如一齊傾呀, 先報告我預備左既野先呀~

大日子 : 19/10/2006 (Thur)
酒席:荃灣潮江春- 18至20圍
租衫:新婚情報(noel chu) - 未book
當日攝影:amazing grace 既 grace - 7/10會傾埋細節, 落訂
化粧:朋友介紹了一個叫candy 係king's production既mua, 未試妝
婚紗相:台灣辛辛克萊 - 2/10 expo 已book, 預計2006年5月去影

mua其實想搵多1-2個試, 但又唔知點搵好, 有冇好既介紹呢? 我呢一日好似暫時未有人同我一様, 有冇人係19號架??
回頂端
angela_chan
XXX.XXX.130.111

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 4:46 pm

老sam,
hey....nice to meet u!!
大日子 : 19/10/2006 (Thur)
<--你遲我兩日ja wor..

台灣辛辛克萊 - 2/10 expo 已book, 預計2006年5月去影
<--咁遲ge??
我plan 2006年 3-4月呀..
回頂端
小可爱
XXX.XXX.139.162

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 9:37 pm

小琳琳, 糖小妹

我同你地都係同一日結婚架~都係10月8日
我book左酒席同婚纱相ja, 其它都未开始.
有好的mua可以介绍吗? Shocked
回頂端
糖小妹
XXX.XXX.27.75

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 11:19 pm

老sam, 小可愛~

welcome你地加入我地呢個topic呢~~日後請多多指教呀~~ Very Happy

老sam~

你book到amazing個grace呀??? 你幾耐之前book佢架????? 我本來都好想搵佢架~~最初佢地覆email比我, 都話grace有期, 但係再過多2日, 就話佢個期已經full左啦...........好失望呀...................... Crying or Very sad

小可愛~~

好開心同你&小琳琳同一日結婚呀~~我地果日仲要係勁好日呀!!! Cool

Dear ALL~

今日就發生左少少事, 可以同各位好姊妹分享呀~~話說我之前陪過一個朋友去試妝, 我見佢都化得幾好, 所以我都諗住搵佢, (初頭諗住年尾先開始去搵), 但係今日個朋友講開, 話呢個星期會再見到呢個化妝師, 咁我就搭埋單叫個朋友問佢個化妝師出年10月8日有冇期啦~~點知佢話2個星期前已經比人book左啦~~而家呢個化妝師就介紹左佢一個朋友比我, 約左呢個星期日試妝呀~ (第一次去試妝), 如果呢個都麻麻地...我都唔知點算呀......各位好姊妹, 總之出年o既期, 真係full到你唔信呀~~睇岩就好去落訂hold住先呀~~~ Shocked
回頂端
Zinnie
XXX.XXX.133.142

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 11:28 pm

小可愛 & 小琳琳

我同係10月8日呀!

糖小妹

我都有同感, 我原來都係諗住年尾先開始搵, 點知之前有兩個朋友介紹MUA比我,都已經full左啦, 而家我就再搵到兩個試妝, 唔知會點呢!!
回頂端
詩朗
XXX.XXX.83.230

發表發表於: Wed Oct 05, 2005 10:44 am

糖小妹 & zinne,
我都為搵 mua 而煩惱呀...又唔知 d mua 得唔得...
上網睇有一個 mua..佢試妝都要排到出年一月呀...都唔知點算...
係呢?..你地可唔可以 send 你地朋友介紹嘅 mua d 資料俾我呀??
thank you
wedding061024@yahoo.com.hk

總有呀...各位姊妹...知唔知最近響會展擺嘅 expo 係幾時呀?...我上過網睇係 12月尾至一月頭呀....但之前見到好似話十一月中都有 ga... Confused
回頂端
老sam
XXX.XXX.231.72

發表發表於: Wed Oct 05, 2005 11:43 am

Hi Angela,

因為我同我bf都係勁怕凍既人, 我地怕3月4月都仲有d凍, 5月頭天氣好似好dd....希望唔好落雨啦~~ Laughing
你3-4月去影, 係唔係台灣呀? 你join左邊一間呀?個package係點呢? 我join個package好似貴左d, $12,500 - 50pcs, 但我又好like佢地既style, 唯有第二d地方慳d啦..... Sad

hi糖小妹,

我要你地多多指教就真, 我咩都唔識..... Embarassed

amazing grace個度係個做婚紗公司既朋友介紹, 佢識阿grace既, 上個月幫我問grace有冇期, 佢岩岩個日有期, 即刻幫我用pencil mark左個日, 原本想即刻同佢傾d細節野, 點知一係佢唔得, 一係我bf唔得(因我bf番shift), 最後約左今個星期五傾, 如果無問題, 都落訂架啦, 不過, grace真係好full booking, 我個friend下年12月30日, 佢叫我幫佢問grace得唔得, 但已經俾人book左lu......我個friend只好叫佢地介紹一個lor....... 可能我個日唔係勁好日, 又係星期四, 所以grace未俾人book, 咁你宜家搵左邊度影呀?

hi 詩朗,

會展個度好似11-12/11/2005有expo, 展貿就好似係7-8/1/2006有

hi all,

關於mua個問題, 我都有問題, 就係唔知幾時試妝好, 因為我d hair仲係好短, 我又想長多少少先試, 但又驚book唔到好既....真係好煩呀~~
回頂端