發表主題 回覆文章
CoCo CHAN
XXX.XXX.152.160

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 8:32 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
請問有無人係Vanesse L Couture租過衫呀? 可不可以提供資料。
回頂端
Monchhichi
XXX.XXX.129.171

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 9:27 pm

我未租, 不過被佢係婚紗雜誌嘅廣告吸引著.......好想去睇下. 試下
你會去???
回頂端
CoCo CHAN

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 9:31 pm

Monchhichi

係呀,我都係俾佢既廣告吸引住,好grand同特別呀....
我諗我會係十月尾去睇,聽日打電話去問下資料。
回頂端
Monchhichi

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 9:35 pm

^_^ ....如果唔介意....問咗分享下
回頂端
CoCo CHAN

發表發表於: Mon Oct 03, 2005 9:36 pm

好呀,無問題。
回頂端
CoCo CHAN
XXX.XXX.22.98

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 11:42 am

我今日打過去問,佢無講資料,叫我親身上去。
我約左十月尾。
回頂端
beautylion
XXX.XXX.122.247

發表發表於: Tue Oct 04, 2005 11:51 pm

我早兩個禮拜上過去, 我都係俾佢過廣告吸引咗, 廣告0件個藍色大露背真係好靚好sexy, 但係其他款就麻麻地, 同埋款亦唔多, 不過佢地有tailor-made service, 你可以睇啱d款攞上去俾佢地做, 跟住再租番俾你..
回頂端
Monchhichi

發表發表於: Wed Oct 05, 2005 8:02 pm

我近日好勤力出動睇咗幾間租衫舖, 等我分享下先 Razz

Emotion, Perfection, Century, Bridal Dreams, Oriental Bridal, Vanesse L., Joli, Wedding Gallery, 現代新娘.

Wedding Gallery, 現代新娘 - $$相宜 (~730/件), 但款唔多,亦唔match我要求
Century - 感覺麻麻地
Emotion, Perfection - $$$ 較貴 (~ >1000/件), 有d款都幾特別, 不過冇驚喜.
Joli - 雖然位於金都, 但d衫冇咩金都feel, $$-相宜 (~700/件), 款幾待別,可能搵到emotion, perfection 某d 款"tim".
Bridal dreams - 抵! promtion緊. 咩款都係 $700/pc, 好flexible(唔駛一定join package) 我試咗兩件大拖尾婚紗, 靚.
Oriental Bridal, Vanesse L. - 因為廣告吸引. $$$較貴 (~>1000/件) 但是design 真係好特別, 唔會係大路款. 有驚喜 Razz . 我搵到心水.

純粹個人意見/感覺. 希望幫到一些搵緊資料嘅姊妹 Very Happy
回頂端
Monchhichi

發表發表於: Wed Oct 05, 2005 8:14 pm

CoCo,

我上去睇咗嘞 Very Happy 我搵到心水晚裝, 未試, 唔知合我否.
我想搵直身款, 個度有, design 好特別.
至於價錢.... Rolling Eyes ..eg. $4896 -婚紗, 晚裝,伴娘, 男士.
試身費, $50/pc (如冇記錯).

CoCo CHAN 寫到:
好呀,無問題。
回頂端
CoCo CHAN
XXX.XXX.22.98

發表發表於: Thu Oct 06, 2005 10:00 am

Monchhichi,

好多謝你提供的資料呀。其實我好心急去睇。
但係我就去旅行,所以要23/10先去看。
如果我確得好既話我諗我會試埋。
試衫費可唔可以係第日Join Package時扣番架?
係呢!唔知你有無去過Cocoon睇過,佢地邊間好d?
回頂端