ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
有冇男士會微整 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
cchris1988
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 28, 2013 11:35    文章主題: 有冇男士會微整 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
覺得自己個鼻唔夠直同高, 想整下佢, 而家多唔多男士做微整?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
mioggi
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 28, 2013 11:38    文章主題: 引言回覆

咩微整? =整容?
回頂端
cchris1988
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 30, 2013 12:10    文章主題: 引言回覆

唔係整容, 我係想打針微整, 想知多唔多男士做?
回頂端
魚香茄子
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 30, 2013 12:29    文章主題: 引言回覆

都多架, 我都成日見有男仔去打針改輪廓, 尤其係需要見客果d男仔真係有咁ge需要, 個樣靚仔d傾生意都jetso d啦
回頂端
cchris1988
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 05, 2013 10:43    文章主題: 引言回覆

魚香茄子 寫到:
都多架, 我都成日見有男仔去打針改輪廓, 尤其係需要見客果d男仔真係有咁ge需要, 個樣靚仔d傾生意都jetso d啦

成街都係for女仔既廣告, 唔多見男士有, 你講係邊間?
回頂端
魚香茄子
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 05, 2013 10:58    文章主題: 引言回覆

Maxxha有男士店, 微整同整容2樣都有, 我都有fd去打過針, so far ok

魚香茄子 在 Wed Nov 13, 2013 10:22 作了第 1 次修改
回頂端
ponchi
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 13, 2013 10:19    文章主題: 引言回覆

我唔反對男仔去整, 我都識個男仔fd打針高鼻, 見佢個鼻又挺又直幾靚, 個人都多咗自信
回頂端
魚香茄子
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 20, 2014 11:51    文章主題: 引言回覆

新年前跟朋友去Marsha打瘦面針, 見佢引入咗韓式4D埋線高鼻, 呢隻可以改善埋個鼻形, 鼻形唔靚做埋線一定好過打針, 埋線仲可以keep得耐D添
回頂端
ELFKO
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Feb 21, 2014 02:46    文章主題: Re: 有冇男士會微整 引言回覆

cchris1988 寫到:
覺得自己個鼻唔夠直同高, 想整下佢, 而家多唔多男士做微整?

其實而家男士整已經開始係香港好普遍 不過我見大部分男士都認為女士先會做又怕美容院係專俾女士 男士走上去會怪 我知有間美容院係有做男士客 有興趣我可以介紹下
回頂端
Miama
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Mar 13, 2014 12:02    文章主題: 引言回覆

男仔打針我都接受到,唔太乸就得
回頂端
zoe0957
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Mar 14, 2014 16:44    文章主題: 引言回覆

都多架其實 我身邊D男同事同朋友都會做facial,有D重會去整下鼻果D添
回頂端
matdamoa
初級會員
初級會員

發表發表於: Mon Jun 22, 2015 13:38    文章主題: 引言回覆

我都覺得多咗男仔打鼻, 鼻形好重要, 鼻形靚輪廓都出好多
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片