ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
健肝素一問! | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
紫_薇
初級會員
初級會員

發表發表於: Sat Apr 20, 2013 04:49    文章主題: 健肝素一問! 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
唔知呢到有無C兄有食開健肝素呢? 覺得效果如何?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Ivyvv
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu May 16, 2013 17:03    文章主題: 引言回覆

點解你想食健肝素?

我屋企人都係乙型肝炎帶菌, 可以話有肝癌, 算係高危一族.
加上返工個個壓力都咁大, 所以我地家庭醫生都有介紹我地食健肝素保健個肝, 同埋要定期去檢查個肝功能同肝酵素.
回頂端
FionLL
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 22, 2013 12:01    文章主題: 引言回覆

我老公有買健肝素食, 通常飲完酒個晚, 或者夜訓唔夠精神, 佢都會食兩粒.
食左第日會精神D, 無咁辛苦.
回頂端
粉人
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jun 03, 2013 16:16    文章主題: Re: 健肝素一問! 引言回覆

紫_薇 寫到:
唔知呢到有無C兄有食開健肝素呢? 覺得效果如何?

點解要食? 你覺得邊度唔舒服?
回頂端
紫_薇
初級會員
初級會員

發表發表於: Tue Jun 04, 2013 04:04    文章主題: 引言回覆

我見之前有人介紹話如果成日都覺得累唔夠精神可以食健肝素的,

最近見到健肝素有做緊試用價$219覺得都幾抵, 原價$349.

所以都想買佢隻保健配方比我自己同老公食下.
回頂端
粉人
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jun 10, 2013 09:56    文章主題: 引言回覆

紫_薇 寫到:

最近見到健肝素有做緊試用價$219覺得都幾抵, 原價$349.

如果係$219, 就真係可以話最抵. 可以買定多2樽
回頂端
紫_薇
初級會員
初級會員

發表發表於: Mon Jun 10, 2013 18:20    文章主題: 引言回覆

我已經買左啦, 見佢平時個價錢都要成$300, 見$219呢個價真係好平, 所以買左2樽.

粉人 寫到:
紫_薇 寫到:

回頂端
粉人
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 26, 2013 18:19    文章主題: 引言回覆

紫_薇 寫到:
我已經買左啦, 見佢平時個價錢都要成$300, 見$219呢個價真係好平, 所以買左2樽.

你買左健肝素, 開始食左未? 感覺如何? 有無改善左?
回頂端
cocomama
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 22, 2013 13:25    文章主題: 引言回覆

我老公有食開健肝素, 醫生建議佢食, 食左個人精神左
回頂端
cocomama
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 22, 2013 14:01    文章主題: 引言回覆

紫_薇 寫到:

粉人 寫到:
紫_薇 寫到:

$219 試用價唔係經常有, 所以我都有幫老公買定幾樽
回頂端
krislee
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 06, 2013 15:21    文章主題: 引言回覆

我有個男同事話健肝素可以幫助解酒, 佢話次次飲完酒都會食兩粒, 可以解頭痛, 唔知真唔真
回頂端
Ivyvv
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Sep 10, 2013 17:54    文章主題: 引言回覆

krislee 寫到:
我有個男同事話健肝素可以幫助解酒, 佢話次次飲完酒都會食兩粒, 可以解頭痛, 唔知真唔真

都有呢個可能性, 我見有個SIS講過, 肝係用黎解酒, 佢話健肝素唔係解酒功用, 只係可以加強個肝排毒功能, 可以令肝更有效解酒.
回頂端
粉人
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 25, 2013 10:53    文章主題: 引言回覆

cocomama 寫到:

有啦, 我呢排見到有做緊$219, 唔知幾時完, 係你就快D去買喇!
回頂端
Ivyvv
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 02, 2013 16:51    文章主題: 引言回覆

粉人 寫到:
cocomama 寫到:

有啦, 我呢排見到有做緊$219, 唔知幾時完, 係你就快D去買喇!

$219做完了, 早2日見到$249
回頂端
紫_薇
初級會員
初級會員

發表發表於: Wed Nov 13, 2013 13:53    文章主題: 引言回覆

早2日係屈臣氏同萬寧見到健肝素又有$219呢個優惠啦.

有買開既朋友們記得買定多幾盒.
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片