ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
偶遇前男友,話我靚咗!:p | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 20, 2012 17:54    文章主題: 偶遇前男友,話我靚咗!:p 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
上星期行街,偶遇前男友。大家都無乜嘢lu...傾咗2句,佢話我靚咗,嘻嘻!
唔係因為係佢讚我開心,係我而家30,反而靚過5-6年前,對女人嚟講,係好開心既!

好多人都話,有一條皺紋,望起來,會老咗10年。以前我都唔多信,但係自從開始踏入女人30,啲皮膚真係呃唔到人。變得乾、黃、皺。雖然未係好多皺紋,但頸上的年輪,同眼尾位都可以出賣你!

要Hold住青春,除咗令生活習慣、飲食習慣更健康規律之外,我諗好基本的肌膚護理真係唔慳得,好似去美容院做吓facial咁(做機可以做到針對性的效果同根本性去改善)。

我仲搵咗一間信譽良好,朋友介紹的美容研究中心,嘗試咗一種起效快,安全性高的注射美容療程,肉毒桿菌素+透明質酸,做完,真係靚到自己都唔信。

當然,選擇做這些療程,我會嚴謹挑選,始終安全係我首要的考慮!

(1) 100% 原廠正貨針藥
(2) 100% 經驗註冊西醫主理
(3) 100% 碼實價
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
katylaw
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 11:04    文章主題: 引言回覆

其實去打針,要好大勇氣?
定係到我見到第一條皺紋既時候,就會take action??
回頂端
Telly Yau
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 17:23    文章主題: 引言回覆

我會一路keep 住用精華,唔比個樣咁快老
回頂端
Fanny88
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 18:44    文章主題: Re: 偶遇前男友,話我靚咗!:p 引言回覆

annlai 寫到:
上星期行街,偶遇前男友。大家都無乜嘢lu...傾咗2句,佢話我靚咗,嘻嘻!
唔係因為係佢讚我開心,係我而家30,反而靚過5-6年前,對女人嚟講,係好開心既!

好多人都話,有一條皺紋,望起來,會老咗10年。以前我都唔多信,但係自從開始踏入女人30,啲皮膚真係呃唔到人。變得乾、黃、皺。雖然未係好多皺紋,但頸上的年輪,同眼尾位都可以出賣你!

要Hold住青春,除咗令生活習慣、飲食習慣更健康規律之外,我諗好基本的肌膚護理真係唔慳得,好似去美容院做吓facial咁(做機可以做到針對性的效果同根本性去改善)。

我仲搵咗一間信譽良好,朋友介紹的美容研究中心,嘗試咗一種起效快,安全性高的注射美容療程,肉毒桿菌素+透明質酸,做完,真係靚到自己都唔信。

當然,選擇做這些療程,我會嚴謹挑選,始終安全係我首要的考慮!

(1) 100% 原廠正貨針藥
(2) 100% 經驗註冊西醫主理
(3) 100% 碼實價

Pls PM me detail, thanks!
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Nov 30, 2012 18:55    文章主題: 引言回覆

女人keep到,或者仲靚過幾年前真係好難…
回頂端
candys
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 01, 2012 13:05    文章主題: 引言回覆

我都心動想去做雙眼皮,版主好勇敢!
可否PM我呢間資料?
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 08, 2012 12:56    文章主題: 引言回覆

Telly Yau 寫到:
我會一路keep 住用精華,唔比個樣咁快老

我都係用skincare同去美容院做基本facial多啲,呢啲真係唔敢~
回頂端
007.
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Dec 12, 2012 10:56    文章主題: 引言回覆

女人保養係好緊要嫁 ~
回頂端
KKKik
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 20, 2012 11:50    文章主題: 引言回覆

哈哈哈哈。有自信的女人都系靚的!
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 27, 2012 18:48    文章主題: 引言回覆

007. 寫到:
女人保養係好緊要嫁 ~

真的~~~
回頂端
lucy_mama
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jan 11, 2013 16:25    文章主題: 引言回覆

唔敢試
回頂端
Ben419
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Mar 04, 2013 15:35    文章主題: 引言回覆

甘咪好~~~~~~~~~~ Laughing
回頂端
lucytam
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Apr 02, 2013 17:10    文章主題: 引言回覆

咁你都作到- -
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片