ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
個胸走咗樣~ | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
Fuuun
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 17, 2012 16:27    文章主題: 個胸走咗樣~ 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
自從生完小朋友後,覺得自己胸部的確係有少少走樣,係唔咁堅挺。個人唔係話要求大嗰隻,但個型好重要,用調整型胸圍幫到嗎?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
bonnieee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 24, 2012 18:43    文章主題: 引言回覆

會唔會係要換過啲bra?平時做吓按摩,我覺得個人護理好重要。做運動~
回頂端
yunggrace
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 01, 2012 18:07    文章主題: 引言回覆

試吓去做美容院啲機,提升同糾正胸型。趁仲後生好搞啦…
BeeCrazy今日出咗嗰胸優惠,$168/24次幾OK,呢間H都多人讚!
回頂端
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Nov 02, 2012 18:23    文章主題: 引言回覆

yunggrace 寫到:
試吓去做美容院啲機,提升同糾正胸型。趁仲後生好搞啦…
BeeCrazy今日出咗嗰胸優惠,$168/24次幾OK,呢間H都多人讚!

Thanks, just joined.
回頂端
Cherro
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 03, 2012 13:45    文章主題: 引言回覆

bonnieee 寫到:
會唔會係要換過啲bra?平時做吓按摩,我覺得個人護理好重要。做運動~

其實搽胸膏有無用?同埋有無特定手勢?
回頂端
bonnieee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 07, 2012 17:20    文章主題: 引言回覆

Cherro 寫到:
bonnieee 寫到:

其實搽胸膏有無用?同埋有無特定手勢?

我聽人講,話25歲後就要日日搽胸膏。想問有無咩牌子好?係邊度有得買?
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 08, 2012 18:52    文章主題: Re: 個胸走咗樣~ 引言回覆

Fuuun 寫到:
自從生完小朋友後,覺得自己胸部的確係有少少走樣,係唔咁堅挺。個人唔係話要求大嗰隻,但個型好重要,用調整型胸圍幫到嗎?

關唔關餵人奶事?
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 15, 2012 16:46    文章主題: 引言回覆

我試過呢間團購個胸優惠,做咗個人手淋巴,堅正!
即時睇到脹咗,同feel到痺痺哋,有料到。
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 20, 2012 17:44    文章主題: 引言回覆

mingchu805 寫到:

人手好啲定係做機好啲嫁?
回頂端
cherrycc513
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 22, 2012 13:39    文章主題: 引言回覆

搽胸膏...定時出去比人按摩下....換埋d bar ....應該ok
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 13:05    文章主題: 引言回覆

真係要keep住,走咗樣就好麻煩。我有係我做開嗰間美容院join,佢哋而家$4000,有30格。有人手、有機、有模,做過係幾好,即時見效。你不妨去問吓啲價,呢啲位,唔出去做機好難…
回頂端
tiffanylam554
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 27, 2012 18:10    文章主題: 引言回覆

pollypo 寫到:
真係要keep住,走咗樣就好麻煩。我有係我做開嗰間美容院join,佢哋而家$4000,有30格。有人手、有機、有模,做過係幾好,即時見效。你不妨去問吓啲價,呢啲位,唔出去做機好難…

Pls PM me detail, thanks!
回頂端
waiwaib
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Dec 05, 2012 18:13    文章主題: 引言回覆

tiffanylam554 寫到:
pollypo 寫到:

Pls PM me detail, thanks!

見到有$4000/30次的優惠,包機+人手+熱模…
其實胸呢啲,我信做機多啲。
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 27, 2012 18:36    文章主題: 引言回覆

mingchu805 寫到:

邊間呀?
回頂端
chiwa_w
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Apr 19, 2013 15:20    文章主題: 引言回覆

定期換新bar
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片