ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Fun Test 心理測驗
男友唔想我脫毛!? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 27, 2012 13:45    文章主題: 男友唔想我脫毛!? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
因計劃結婚,諗住spare少少budget出嚟做激光脫毛,本來諗住去DermXX做,但男友話呢間實貴,我話免費試做咋嘛,佢話唔好。究竟係佢唔想我做脫毛諗啲藉吅出嚟,定真係嫌貴先?

我於是搵咗一間口碑幾好(係有朋友試過既,靠得住),試做的價錢又很合理既嚟做,睇吓佢有咩反應…
<網址經管理員刪除>
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
mmore
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 28, 2012 17:07    文章主題: 引言回覆

會唔會佢驚你怕痛咋…不過其實我都做過,都唔點痛既。唔知係咪我做嗰間啲手勢好定部機比較安全,佢有個冷頭掂住我的皮膚,真係唔多覺痛。

咪就係你想試嗰間,個價錢幾吸引,咁既機同service認真試得過。因為有啲人其實唔濃密,其實6次已經KO到嫁啦!
回頂端
Pegg
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 29, 2012 13:04    文章主題: 引言回覆

上到去駛唔駛加錢嫁?
回頂端
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 05, 2012 18:41    文章主題: 引言回覆

我之前都係係呢間度做激光脫毛,就係用佢網上嗰個優惠。乜都無加喎,係咁咗6次就已經7788啦… Laughing
回頂端
Saisailo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 08, 2012 12:04    文章主題: 引言回覆

我估佢係驚你駛大嚿錢啫…開心見誠傾吓就OK啦!
回頂端
Jojooo
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 09, 2012 18:27    文章主題: 引言回覆

同埋佢一齊去囉,佢都去做埋脫毛會唔會放心啲?
回頂端
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 18:50    文章主題: 引言回覆

佢話男仔做嚟做乜?
回頂端
bonnieee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 24, 2012 18:51    文章主題: 引言回覆

Tongi 寫到:
佢話男仔做嚟做乜?

男仔你唔可以靚嫁咩?唔… Confused
回頂端
Wanpeter
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 27, 2012 21:41    文章主題: 引言回覆

哈哈,講真小小事不要放在心上吧!男人不會明白的,女人愛美是天性
回頂端
Cherro
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 03, 2012 13:53    文章主題: 引言回覆

Wanpeter 寫到:
哈哈,講真小小事不要放在心上吧!男人不會明白的,女人愛美是天性

Haahaaa....100% agree.
回頂端
bonnieee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 07, 2012 17:25    文章主題: 引言回覆

Saisailo 寫到:

其實人人都總會有樣嘢係鍾意既,可女人愛美,男人咪又愛玩相機、車、音響…互相尊重就可以了。

BTW, 呢間haarmax都好似有facial做。近排好想好想搵間好美容院去做吓,relax吓、靚吓!
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 08, 2012 18:56    文章主題: 引言回覆

bonnieee 寫到:
Saisailo 寫到:

其實人人都總會有樣嘢係鍾意既,可女人愛美,男人咪又愛玩相機、車、音響…互相尊重就可以了。

BTW, 呢間haarmax都好似有facial做。近排好想好想搵間好美容院去做吓,relax吓、靚吓!

近排轉季,真係好想去做吓facial了~
回頂端
jelly02
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 14, 2012 17:35    文章主題: 引言回覆

我都好想去脫多一part,趁秋冬,舒服得多。
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 20, 2012 16:52    文章主題: 引言回覆

經已行動,進展非常良好!同埋易book過夏天好多。雖然夏天都book到,但都要就吓時間,而家係可以有幾個時間揀,good good!
回頂端
Gloria~~KaKa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 17, 2013 16:03    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing Laughing
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Fun Test 心理測驗 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片