ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
有無人買左hxxxx 6次果款激光脫毛? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
跳至第
發表人 內容
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2012 13:15    文章主題: 有無人買左hxxxx 6次果款激光脫毛? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
其實想做激光脫毛好耐, 不過一直覺得好貴,
但係就黎結婚, 唔想比男友睇到有太多體毛
唔知有無人買左haarmax個6次脫毛plan呢,
聽人介紹好似話做6次療程就得,係無痛果隻激光?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2012 16:03    文章主題: 引言回覆

佢地用果部機個機頭係有製冷功能,可以即時做到降效果,
所以唔好痛之餘仲唔洗再額外敷冰。我做佐3次d毛毛都已經去少好多,
剩返個d毛毛就好幼。所以宜家果個網上優惠真係好低呀!
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 06, 2012 13:05    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
所以唔好痛之餘仲唔洗再額外敷冰。我做佐3次d毛毛都已經去少好多,

我之前做過既公司都會用個冷風機吹住降溫,同埋完佐之後真係要敷冰。
禁你做果間部機都幾先進喎。
回頂端
JanetM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 06, 2012 14:07    文章主題: Re: 有無人買左haarmax$298 6次果款激光脫毛? 引言回覆

appletea 寫到:

你係咪講緊呢個優惠?
<網址經管理員刪除>

我就join腋下囉, 其實做完頭一兩次,
已經少左一半毛髮架嘞
之後果d生得好慢同好幼
做完六次可以脫清~
咁做激光脫毛時, 個治療師話我知佢地部激光機係有雙製冷功能
所以唔需要加個凍風機吹住, 安全好多喎
同埋真係唔覺痛囉
你都可以買黎試下, 因為真係唔錯架~
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 07, 2012 11:13    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:

開頭我做激光脫毛都有d怕會痛,
不過佢個冷凍頭真係可以即時同我皮膚cool down
做完激光之後, 皮膚都無紅, 又唔駛敷冷
整個脫毛過程真係無乜痛既感覺囉
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 09, 2012 11:01    文章主題: Re: 有無人買左haarmax$298 6次果款激光脫毛? 引言回覆

JanetM 寫到:
appletea 寫到:

你係咪講緊呢個優惠?
<網址經管理員刪除>

我就join腋下囉, 其實做完頭一兩次,
已經少左一半毛髮架嘞
之後果d生得好慢同好幼
做完六次可以脫清~
咁做激光脫毛時, 個治療師話我知佢地部激光機係有雙製冷功能
所以唔需要加個凍風機吹住, 安全好多喎
同埋真係唔覺痛囉
你都可以買黎試下, 因為真係唔錯架~

我打算做手臂脫毛, 如果6次脫得曬咁就非常好!
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 09, 2012 12:40    文章主題: Re: 有無人買左haarmax$298 6次果款激光脫毛? 引言回覆

我上年都係脫手臂位,六次之後基本上都唔洗再上去脫 Very Happy Very Happy
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 10, 2012 11:03    文章主題: Re: 有無人買左haarmax$298 6次果款激光脫毛? 引言回覆

annlai 寫到:
我上年都係脫手臂位,六次之後基本上都唔洗再上去脫 Very Happy Very Happy

咁又幾好喎~
我都已經join左佢個優惠脫毛了,
呢個星期會同朋友一齊上去做脫毛療程
回頂端
yeecc
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 12:06    文章主題: 引言回覆

我都介紹左d朋友去, 佢地都係join左腋下同手臂or小腿脫毛
問返d朋友佢地都話services幾好, 又易book到時間, 做療程時又唔痛
顧問又遂個step解釋比佢地知, 佢地話最好係做完脫毛都唔駛敷冰就咁就走得~
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 12:54    文章主題: 引言回覆

想問下呢個優惠做到幾時?
我想join佢個$238 脫毛架
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 19, 2012 11:42    文章主題: 引言回覆

Kelly Yu 寫到:

真係唔知做到幾時嫁,要買就快啦。 Laughing
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 11:21    文章主題: 引言回覆

我同D朋友都買左佢果個上唇同手臂脫毛呀
已經做左頭一次既脫毛treatment
真係唔覺痛喎, 係覺得凍凍地咁囉
同我做個位治療師手勢好好勁細心
不時會問我既感覺潻~
回頂端
yip020
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 23, 2012 12:35    文章主題: 引言回覆

amyee 寫到:
我同D朋友都買左佢果個上唇同手臂脫毛呀
已經做左頭一次既脫毛treatment
真係唔覺痛喎, 係覺得凍凍地咁囉
同我做個位治療師手勢好好勁細心
不時會問我既感覺潻~

想問下呢, 我d毛比較粗
唔知會唔會痛d既呢?
我想做腋下脫毛不過又怕痛...
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 30, 2012 12:00    文章主題: 引言回覆

mingchu805 寫到:
Kelly Yu 寫到:

真係唔知做到幾時嫁,要買就快啦。 Laughing

想問清楚下果個package係米$238包左六次?
除左underarm之外, 我想做埋小腿位
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Aug 01, 2012 11:07    文章主題: 引言回覆

佢個優惠package係比$238或者$298有六次激光脫毛療程架, 你上去佢網頁就會見到寫住係6次療程既部位, 你簡完之後可以網上付款就可以架嘞
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
跳至第
1頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片