ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
有無人買左hxxxx 6次果款激光脫毛? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
跳至第
發表人 內容
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 17:11    文章主題: Re: 有無人買左haarmax$298 6次果款激光脫毛? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
appletea 寫到:
其實想做激光脫毛好耐, 不過一直覺得好貴,
但係就黎結婚, 唔想比男友睇到有太多體毛
唔知有無人買左haarmax個6次脫毛plan呢,
聽人介紹好似話做6次療程就得,係無痛果隻激光?

剛剛買左, 諗住星期日上去做脫毛!
我見佢個網頁介紹過佢地係用激光機同無痛囉~
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
samme_roy
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 11, 2012 13:29    文章主題: 引言回覆

我join左脫underarm, 尋晚做左第一次
真係唔痛架, 只係有少許彈左幾下既感覺!
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 16, 2012 17:01    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
佢地用果部機個機頭係有製冷功能,可以即時做到降效果,
所以唔好痛之餘仲唔洗再額外敷冰。我做佐3次d毛毛都已經去少好多,
剩返個d毛毛就好幼。所以宜家果個網上優惠真係好低呀!

我買左佢個脫毛package了
早排上去做左一次
好似做完d皮膚白左少少呀!
回頂端
JanetM
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 18, 2012 12:08    文章主題: 引言回覆

我做曬6次underarm脫毛之後, 而家underarm個位真係比以前白左, 毛孔都細埋, 滑返曬 Smile
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 25, 2012 10:56    文章主題: 引言回覆

JanetM 寫到:
我做曬6次underarm脫毛之後, 而家underarm個位真係比以前白左, 毛孔都細埋, 滑返曬 Smile

咁好? 我啱啱先join咋, 不過做完第一次之後, 我都覺得對腳好似白左o的同毛毛生得慢左
回頂端
waiwaib
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Aug 31, 2012 12:20    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
所以唔好痛之餘仲唔洗再額外敷冰。我做佐3次d毛毛都已經去少好多,

早排上去做左一次

幾耐先做一次療程架?
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 01, 2012 11:46    文章主題: 引言回覆

JanetM 寫到:

你做脫毛果間難唔難book時間架?
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Sep 04, 2012 15:03    文章主題: 引言回覆

waiwaib 寫到:
annlai 寫到:

早排上去做左一次

幾耐先做一次療程架?

通常都係4個星期做一次的。
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 05, 2012 17:05    文章主題: 引言回覆

JanetM 寫到:

咁好? 我啱啱先join咋, 不過做完第一次之後, 我都覺得對腳好似白左o的同毛毛生得慢左

我做完頭一兩次, d毛毛已經明顯少左好多 Laughing
回頂端
samme_roy
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 18:04    文章主題: 引言回覆

JessicaHa 寫到:
JanetM 寫到:

sis, 可唔可以pm資料比我?
回頂端
waiwaib
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Sep 10, 2012 16:45    文章主題: 引言回覆

hi,
could you pm me too? thanks!
回頂端
Fuuun
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 17, 2012 16:23    文章主題: 引言回覆

yip020 寫到:
amyee 寫到:
我同D朋友都買左佢果個上唇同手臂脫毛呀
已經做左頭一次既脫毛treatment
真係唔覺痛喎, 係覺得凍凍地咁囉
同我做個位治療師手勢好好勁細心
不時會問我既感覺潻~

想問下呢, 我d毛比較粗
唔知會唔會痛d既呢?
我想做腋下脫毛不過又怕痛...

我個人覺得唔係好痛,好似俾蟻咁。
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 18, 2012 18:00    文章主題: 引言回覆

係佢哋網上買嫁嘛,做第二part唔知仲有無優惠。
<網址經管理員刪除>
回頂端
bonnieee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 24, 2012 18:47    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
係佢哋網上買嫁嘛,做第二part唔知仲有無優惠。
<網址經管理員刪除>

I wanna know too...
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 27, 2012 12:50    文章主題: 引言回覆

JessicaHa 寫到:
JanetM 寫到:

係,我做6次左右都搞掂咗lu~
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
跳至第
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片