ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
男友唔想我花幾萬蚊做激光脫毛.... | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
跳至第
發表人 內容
candys
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 01, 2012 13:04    文章主題: 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
Fanny88 寫到:
我想問,激光脫唇毛係咪會痛啲嫁?我用箝拔都痛到眼水…

去做激光算吧啦…我見脫唇好似$2800有,我無望詳細,快啲去吓啦︰
<網址經管理員刪除>
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 08, 2012 12:54    文章主題: 引言回覆

咁又唔洗幾萬蚊咁多…我見到出面有好多間都有做優惠。20 Beauty $10,800/2部位,Haarmax$4800/1部位 + $2800多一部位,淨睇廣告都知唔洗咁貴啦…

樓主係咪去好大間嗰啲?
回頂端
007.
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Dec 12, 2012 10:57    文章主題: 引言回覆

我都想試啊 ...有無多D資料可PM我啊 ....唔該
回頂端
Cherro
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Dec 17, 2012 18:53    文章主題: 引言回覆

都心郁想做多一part.....有咩推介?
回頂端
Fanny88
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Dec 21, 2012 16:55    文章主題: 引言回覆

Cherro 寫到:
都心郁想做多一part.....有咩推介?

其實上面講嗰間我覺得可以,我試過做6次,效果OK.
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 27, 2012 18:46    文章主題: 引言回覆

pollypo 寫到:
咁又唔洗幾萬蚊咁多…我見到出面有好多間都有做優惠。20 Beauty $10,800/2部位,Haarmax$4800/1部位 + $2800多一部位,淨睇廣告都知唔洗咁貴啦…

樓主係咪去好大間嗰啲?

我去Dermxx,underarm開我成萬蚊,癲咗!
回頂端
楊_hey
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Apr 11, 2013 13:09    文章主題: 引言回覆

自己脫啦!
回頂端
Merci12
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Aug 23, 2013 17:33    文章主題: 引言回覆

dermxx係貴d架
我係medilaxx脫underarm都平過derxxx
之前都搵左好幾間先決定呢間
因為佢部機最新最快見效
而且脫完有白滑效果^^
回頂端
RitaCC
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 26, 2013 23:34    文章主題: 引言回覆

medilaxx我都覺得幾好呀!!!
而家有雨僑0個個promo出左
可以免費試pro test添呀
回頂端
pony_gi
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 27, 2013 23:46    文章主題: 引言回覆

medilaxx就唔係話最平
但講真我覺得比咁0既價錢有咁0既service同效果係好值得0既
回頂端
dimdimcc
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 31, 2013 17:10    文章主題: 引言回覆

而家做兩part 唔駛幾萬
好多間都會做promo,如果你join兩part
我個時join medilaxx兩part都有優惠架
肯定唔會幾萬囉
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
跳至第
3頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片