ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
婚前男士應做皮膚護理 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
angell
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 30, 2012 11:51    文章主題: 婚前男士應做皮膚護理 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
準備結婚前, 男友都好抗拒做facial, 認為做facial係女人貪靚既行為, 結果去見攝影師化妝師傾時, 比人地發覺男友既皮膚好差, 建議佢應該要快d開始做faical...

個下男友先發覺佢自己個面同鼻都有好多黑頭, 鬚根又多, 其實真係要攪攪佢, 最後咪又要跟我去做facial囉~

好彩我之前係果度有做開激光facial同脫毛, 知道佢地都有男士客人, 所以捉左男友去join左個深層清潔既激光facial&脫鬚, 第一次上去做療程時佢都仲好抗拒,不過佢話d治療師姐姐手勢好好, 做左兩次之後皮膚明顯有光澤, 又唔會半日就出曬d難睇既鬚根, 我仲笑佢而家望落去好似後生左十年呀...哈哈

果個facial同激光脫毛既資料可以去呢個網頁睇, 希望d男士唔好以為做facial只係貪靚咁簡單, 其實一個人既儀容都好重要架!
<網址經管理員刪除>
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
carnan481
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 30, 2012 12:07    文章主題: 引言回覆

我男朋友都係呀,塊面有好多粒粒個鼻又有好多黑頭,
我已經幫佢清過幾次,佢好快又生返出黎,唔知係我唔太識,清得唔好。
但係佢又唔肯去美容院果d地方。
你去個間有男既去我諗佢可能會比較容易接受到。 Very Happy
回頂端
angell
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 03, 2012 13:10    文章主題: 引言回覆

其實而家出果個激光脫毛優惠真係好平, 就算想做手臂或者小腿都係$298 就有6次療程做, 唔駛再下下萬幾兩萬先可以做到, 可以慳返唔少錢~
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 03, 2012 16:26    文章主題: 引言回覆

angell 寫到:
其實而家出果個激光脫毛優惠真係好平, 就算想做手臂或者小腿都係$298 就有6次療程做, 唔駛再下下萬幾兩萬先可以做到, 可以慳返唔少錢~

$298 就有6次??禁又真係幾平喎,係咪每人只可以買一個部位喳?
因為我想做手同腋下。
回頂端
szewai
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 04, 2012 14:10    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
angell 寫到:

$298 就有6次??禁又真係幾平喎,係咪每人只可以買一個部位喳?
因為我想做手同腋下。

我買左上唇+小腿,
應該係可以買兩個位呀
回頂端
yeecc
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 04, 2012 17:34    文章主題: 引言回覆

annlai 寫到:
angell 寫到:

因為我想做手同腋下。

做手臂位或者腳個d通常出面都好貴架 ><"
二百幾可以做到6次既激光脫毛,
我有幾個朋友都已經買左~
回頂端
carnan481
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 04, 2012 18:13    文章主題: 引言回覆

我0岩0岩俾佐錢啦,我同我男朋友一齊join Very Happy
哈哈,唔知到時要脫幾耐呢?
回頂端
yeecc
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2012 12:15    文章主題: 引言回覆

carnan481 寫到:
我0岩0岩俾佐錢啦,我同我男朋友一齊join Very Happy

佢地d治療師手勢好好, 如果你做一個位既脫毛, 應該唔駛十五分鐘就攪掂!
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 07, 2012 11:18    文章主題: 引言回覆

yeecc 寫到:
carnan481 寫到:

佢地d治療師手勢好好, 如果你做一個位既脫毛, 應該唔駛十五分鐘就攪掂!

我就覺得佢地既激光脫毛最好就係唔會覺得點痛, 個冷凍頭又可以即時同我皮膚降溫, 做完脫毛之後我d皮膚又唔會紅曬, 唔需要敷冰! 我聽朋友講佢地係另一間做完小腿脫毛, 又要敷冰, 又要比盒野佢搽敏感呀
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 09, 2012 11:50    文章主題: 引言回覆

如果唔痛就最好, 我都幾怕痛架
宜家打算join果個$298 6次手臂激光脫毛囉
唔知要隔幾耐先做一次療程既呢?
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 10, 2012 12:00    文章主題: 引言回覆

amyee 寫到:
如果唔痛就最好, 我都幾怕痛架
宜家打算join果個$298 6次手臂激光脫毛囉
唔知要隔幾耐先做一次療程既呢?

大約相隔3至6星期做一次,我果時係脫underarm位每隔4星期去一次。
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 12:46    文章主題: 引言回覆

結婚前真係要好好做定美容護理
我諗我男朋友都要去開始做下facial先得嘞!
黎緊我都打算左underarm脫毛
正在物色緊邊間好同唔貴囉
你地去做脫毛果個難唔難bk時間架?
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 16, 2012 17:26    文章主題: 引言回覆

Kelly Yu 寫到:
結婚前真係要好好做定美容護理
我諗我男朋友都要去開始做下facial先得嘞!
黎緊我都打算左underarm脫毛
正在物色緊邊間好同唔貴囉
你地去做脫毛果個難唔難bk時間架?

都唔會難book時間呀,我好多數都book到既
回頂端
yip020
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 23, 2012 12:40    文章主題: 引言回覆

我都有興趣去呢間做脫毛...
係唔係響網上買完就即時可以做療程?
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Aug 01, 2012 11:13    文章主題: 引言回覆

我都買左呀, 你係網上比完錢之後, 佢會有個電郵比你, 通知返你付款確認左同埋有個訂單號碼比你, 跟住你就可以打去book時間架嘞~
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片