ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
女多過男,未婚女士點算好 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
lulu123
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 19, 2006 15:00    文章主題: 女多過男,未婚女士點算好 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
女多過男,未婚女士點算好,有無好計
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
IE
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 00:08    文章主題: 引言回覆

返大6 結婚la!
回頂端
Flying Angel
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 20, 2006 12:35    文章主題: 引言回覆

好似話而家香港男人, 三個就有一個上大陸搵老婆, 真係誇張!!!

其實香港d男人都要反醒下, 係咪自己條件太差, 所以冇香港女仔鍾意 Twisted Evil
回頂端
chikit
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 21, 2006 00:34    文章主題: 引言回覆

Flying Angel 寫到:
好似話而家香港男人, 三個就有一個上大陸搵老婆, 真係誇張!!!

其實香港d男人都要反醒下, 係咪自己條件太差, 所以冇香港女仔鍾意 Twisted Evil

其實係香港d女人要求太高啫,你地去yahoo有緣人度睇睇就會知點解啦
ps:要求程度0個欄咪知囉
有咁ge程度使咩溝你地呢d豬扒呀
回頂端
lulu123
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 27, 2006 13:22    文章主題: 有無人參加過table for six一類的活動 引言回覆

有無人參加過table for six一類的活動,知唔知過程係點,我個friend叫我作伴,我覺得好尷尬
回頂端
慧兒
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 08, 2006 10:50    文章主題: 參加單身派對 引言回覆

參加單身派對,臨近聖誕新年,應有許多活動
回頂端
vivianCSC
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Nov 10, 2006 18:16    文章主題: 引言回覆

參加單身派對?! MUM, 我個人認為太危險了和太冒險了。
尤其在這種氣氛之下...
回頂端
曦雪
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Nov 12, 2006 09:47    文章主題: 引言回覆

我想這並不要女人的要求過高吧。
如果一個男人以買樓、買車、學按摩都是為了將來的家庭, 將來身邊的女人而籌謀的。
這樣的男人, 大家覺的怎樣?!

這是我從一個國內大學生口中聽到的答案 Shocked
回頂端
IE
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 21, 2006 23:41    文章主題: 引言回覆

我有一位女仔朋友好中意參加 speed dating Shocked
回頂端
慧兒
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 18:53    文章主題: 有無人可以講吓speed dating有咩活動同內容 引言回覆

有無人可以講吓speed dating有咩活動同內容,我好想知,因為我都想參加
回頂端
michelle_shan
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Mar 13, 2007 01:30    文章主題: 唔好成日咁諗, 女多男少唔代表冇機會, 男人一向花心嘛 引言回覆

如題, 男人一向花心, 一腳踏兩三船便可解決了吧 Evil or Very Mad
回頂端
艾力加
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Mar 15, 2007 17:12    文章主題: 引言回覆

呢個數字係計埋個d結左婚落黎hk既大陸女人,
實質數字始終係男多過女,
不過咁唔代表香港女仔大把機會,
始終你揀人人揀你,所有女仔都話要李家誠
hk有幾多個李家誠,實爭崩頭啦 Twisted Evil
回頂端
MI MI & WON
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 12, 2007 02:29    文章主題: 一切隨緣 引言回覆

一切隨緣、急也急了!!

回想起三年了前(25歲時)、我的感情生活也是真空的、和之前的男朋友散了、便有三年多的空白時間。 起初也有急、但急不急不來、如果搵了個哀、就仲慘、一個人也不錯、幸好身邊也不少單身的朋友、心相....現衽社會、女性也擁有自己的地位、而且也能養活自己、"男人是為我分擔煩惱、而不是送煩惱給我"抱著這個態度面對。
Wink [/list][/code][/quote]
回頂端
男人
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jun 15, 2007 09:07    文章主題: 引言回覆

可以實行一夫兩妻及一妻兩夫制, 就可以解決問題啦!
回頂端
hsp
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 21:52    文章主題: 引言回覆

嘩!!!你就想吖!!!!!!
我覺得在香港,男人會話女人久溫柔(或其他理由),女人又話男人久情趣(或n個理由),有冇人想過其實大家都有不足之處,都要改善及遷就.....
擴大生活圈子,多認識不同的朋友,有助更快搵倒另一半 Very Happy
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片